Ειδήσεις

Έφερναν ναρκωτικά από τη Βουλγαρία – Τα έκρυβαν σε πινακίδες στην Εγνατία

Έφερναν ναρκωτικά από τη Βουλγαρία – Τα έκρυβαν σε πινακίδες στην Εγνατία
Κατασχέθηκαν συνολικά 1.123 γραμμάρια ηρωίνης, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και κινητά τηλέφωνα.

Στη σύλληψη πέντε ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών από τη Βουλγαρία, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους στη χώρα μας,  προχώρησαν χθες αστυνομικοί στους νομούς Καβάλας και Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθέντες (ένας αλλοδαπός 38 ετών και άλλοι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 55, 51, 46 και 32 ετών) θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Οι συλλήψεις επετεύχθησαν μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη δράση κυκλώματος που εισάγει από τη Βουλγαρία ποσότητες ηρωίνης και ακολούθως τις διακινεί στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης εντοπίσθηκε αρχικά ο πρώτος από τους συλληφθέντες (38 ετών) να κινείται στην Εγνατία οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης και να εναποθέτει – αποκρύπτει σε δύο πινακίδες χιλιομετρικής σήμανσης, τρεις νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 275 γραμμαρίων.

Ακολούθως συνέχισε την πορεία και αργότερα- αφού το όχημα ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς στην πόλη της Θεσσαλονίκης- σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες άλλες τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 848 γραμμαρίων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν επίσης τον 46χρονο, τον οποίο εντόπισαν να μεταβαίνει στο ένα σημείο απόκρυψης και να παραλαμβάνει τη μία συσκευασία με ηρωίνη, καθώς και τους άλλους τρεις δράστες, οι οποίοι εντοπίσθηκαν να παραλαμβάνουν από το δεύτερο σημείο απόκρυψης τις άλλες δύο συσκευασίες ναρκωτικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments