Αθλητισμός

Θέλει… “Μήτρογλου” ο Δώνης – Ο σέντερ φορ που θα λύσει τα προβλήματα του Παναθηναϊκού

Θέλει… “Μήτρογλου” ο Δώνης – Ο σέντερ φορ που θα λύσει τα προβλήματα του Παναθηναϊκού
Ο Δώνης εξετάζει τις προτάσεις που πέφτουν βροχή.

Ο Παναθηναϊκός θα βγει στην αγορά για να πάρει παίκτη που θα του λύσει το επιθετικό πρόβλημα. Έναν επιθετικό που πέρσι στερήθηκε. Τραυματισμοί και αποχωρήσεις ανάγκασαν τον Ουζουνίδη να παίζει με σέντερ φορ τον Χρήστο Δώνη, κάτι που δεν θέλει ο Γιώργος Δώνης τη φετινή περίοδο. Χρειάζεται ένα “κανονικό” φορ. Με έφεση στο σκοράρισμα.

Ο Δώνης σε όλες του τις ομάδες έπαιζε με σέντερ φορ που έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ψηλό, με έφεση να παίζει με πλάτη, καλό στο ψηλό παιχνίδι. Όπως ακριβώς είχε τον Μήτρογλου στον Ατρόμητο. Ή τον Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ. Τέτοιους επιθετικούς θέλει.

Και τέτοιον θα αναζητήσει και στον Παναθηναϊκό. Ένα φορ… βαρύ, που να μπορεί να παίζει με πλάτη τον αμυντικό, να σπάει την μπάλα στα άκρα και να παίρνει θέση μέσα στην περιοχή, έχοντας φυσικά έφεση στο σκοράρισμα.

Άλλωστε ο τρόπος παιχνιδιού του Δώνη έχει παιχνίδι από τα άκρα. Θέλει οι ομάδες του να αναπτύσσονται από εκεί. Γι’ αυτό και θέλει μπακ που να μπορούν να παίξουν όλη την πλευρά. Η αναζήτηση για τον επιθετικός που θα λύσει τα προβλήματα του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει ήδη και ο Δώνης ήδη δέχεται προτάσεις από ατζέντηδες για να αποφασίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτός θα κάνει το απόλυτο κουμάντο στον Παναθηναϊκό – Deals 100 εκατομμυρίων, φέρνει παιχταράδες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments