Πολιτική

Τουρκικές εκλογές: Ο Ερντογάν ξεσαλώνει κατά της Ελλάδας

Τουρκικές εκλογές: Ο Ερντογάν ξεσαλώνει κατά της Ελλάδας
Με αφορμή τα "χαστούκια" από τους οίκους αξιολόγησης, ο Ερντογάν τους κατηγόρησε γιατί αναβαθμίζουν την Ελλάδα.

Με την τουρκική οικονομία να καταρρέει κάθε μέρα και περισσότερο και τις τουρκικές εκλογές να δείχνουν πως για τον Ερντογάν δεν θα είναι περίπατος, ο “Σουλτάνος” της γείτονος χώρας, εξακολουθεί με κάθε ευκαιρία να στρέφει τα βέλη του προς την Ελλάδα, σε μία προσπάθεια να “εξάγει” τα προβλήματά του.

Σε μία ακόμα προεκλογική του ομιλία με άκρως εθνικιστικό άρωμα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στο αγαπημένο του θέμα… την Ελλάδα. Αφορμή αυτή τη φορά ήταν οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης που “καταδικάζουν” ο ένας μετά τον άλλον την τουρκική οικονομία, ενώ στον αντίποδα, οι αντίστοιχοι οίκοι δειλά δειλά αναβαθμίζουν το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας.

Αυτό προφανώς και δεν άρεσε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος για άλλη μία φορά κατηγόρησε τους οίκους αξιολόγησης για μεροληψία και για εχθρότητα εναντίον της Τουρκίας.

Δήλωσε λοιπόν συγκεκριμένα πως οι οίκοι αξιολόγησης αναβάθμισαν την Ελλάδα και πως “αυτοί οι άνθρωποι” εννοώντας τους Έλληνες κατέρρευσαν και βυθίστηκαν. Αναρωτήθηκε οπότε εάν οι οίκοι αξιολόγησης μπορεί να μας σώσουν με το να μας αναβαθμίζουν.

Και τότε έδωσε ρεσιτάλ γραφικότητας, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα “τελειωμένη” έχοντας ένα “σοβαρότατο” επιχείρημα. Κι αυτό δεν ήταν άλλο από την κατάσταση των ελληνικών δρόμων που τους χαρακτήρισε χάλια.

Η προεκλογική εμφάνιση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments