Αθλητισμός

Ατρόμητος: Ο Κουτρουμπής, ο Γιαννούλης και η πρόταση για Μάντσον

Ατρόμητος: Ο Κουτρουμπής, ο Γιαννούλης και η πρόταση για Μάντσον
Ο Ατρόμητος και τα μεταγραφικά σενάρια.

Ο Ατρόμητος έχει μπει γερά στο μεταγραφικό παζάρι. Πήρε τον Γαρουφαλλιά που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ, προσπαθεί να κρατήσει όσους περισσότερους από τους δανεικούς μπορεί, είναι κοντά στο να κρατήσει τον Ρισβάνη, ενώ φαίνεται πως και ο Γιαννούλης θα παραμείνει στο Περιστέρι.

Για τον τελευταίο, ο Κάναντι είχε ζητήσει επιτακτικά την παραμονή του. Κομβικός στο παιχνίδι του Αυστριακού, που στηρίζεται πολύ στα άκρα, πήρε εμπειρίες από τη σεζ’όν που έφυγε και μπορεί πλέον να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Δύο πράγματα έχουν πλέον να διαχειριστούν στο Περιστέρι. Τη μεταγραφική τους ενίσχυση και τι θα κάνουν με τις προτάσεις που θα έρθουν ή που έχουν έρθει για πρωτοκλασάτα ονόματα του ρόστερ. Αρχικά τι θα κάνουν με την περίπτωση του Γιώργου Κουτρουμπή. Σας έχουμε ενημερώσει ότι ο παίκτης έχει προταθεί, φεύγει από τη Σταντάρ Λιέγης και ψάχνεται να γυρίσει στην Ελλάδα. Χρειάζεται όμως οικονομική υπέρβαση για να γίνει η μεταγραφή και δεν ξέρουμε αν θα γίνει αυτή η υπέρβαση για τον “Κούτρου”.

Από ‘κει και πέρα, στον Ατρόμητος σκέφτονται και πως θα διαχειριστούν τα θέματα με τους Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς. Δύο παίκτες που έχουν προτάσεις από ξένους συλλόγους και μάλιστα προτάσεις… εκατομμυρίων. Ο Σπανός έχει θέσει ψηλά τον πήχη. Πάνω από 800.000 ευρώ πρέπει να δώσει κάποιος σύλλογος για να διαπραγματευτεί. Κι αν οι πρώτες προτάσεις έπεσαν στο κενό, με τον Ατρόμητο να αρνείται, αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι υπάρχει ομάδα που δεν θα τα παρατήσει για τον έμπειρο αμυντικό χαφ.

Μέσα στις μέρες θα “σκάσει” η πρόταση. Και θα δυσκολέψει αρκετά τον Ατρόμητο για το αν πρέπει ή όχι να τη δεχτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βόμβες» Αράβων για… Ατρόμητο – Προσφέρουν εκατομμύρια, τι θα κάνει ο Σπανός

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments