Ελλάδα

Ντόναλντ Τραμπ: Θα βρεθεί στην Κρήτη πριν από τη συνάντηση με τον Κιμ;

Ντόναλντ Τραμπ: Θα βρεθεί στην Κρήτη πριν από τη συνάντηση με τον Κιμ;
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα συναντηθούν στις 12 Ιουνίου.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν θα έχουν την ιστορική συνάντησή τους στη Σιγκαπούρη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ekriti.gr, ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα βρεθεί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην αμερικανική βάση της Σούδας.

Αυτό αναμένεται να γίνει λίγα μόλις 24ωρα πριν από την ιστορική συνάντηση που θα έχει με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας στη Συγκαπούρη!

Σύμφωνα με πληροφορίες -όπως μεταδίδει το ekriti.gr- το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One που θα μεταφέρει τον πλανητάρχη στην Σιγκαπούρη, θα προσγειωθεί για ανεφοδιασμό στο αεροδρόμιο της Σούδας.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν ο Αμερικανός Πρόεδρος κατέβει από αυτό, ή αν η πολυμελής αμερικανική αποστολή παραμείνει στο αεροσκάφος έως ότου ολοκληρωθεί η πλήρωσή του με καύσιμο, για να συνεχίσει το ταξίδι της.

Πάντως, οι προετοιμασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στον αμερικανικό τομέα της βάσης της Σούδας συγκλίνουν προς το σενάριο της ολιγόλεπτης -έστω- συνάντησης του Ντόναλντ Τραμπ με την διοίκηση και το προσωπικό της Αμερικανικής Βάσης.

Άλλωστε, σε μια περίοδο όπου η ζώνη της νοτιοανατολικής μεσογείου αποτελεί ένα από τα πιο “καυτά” σημεία του πλανήτη, η παρουσία και μόνο του Αμερικανού Προέδρου στην Αεροπορική Βάση της Σούδας έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντόναλντ Τραμπ: Μόνος εναντίον όλων στην G7

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments