Αθλητισμός

Βόμβα: Προτάθηκε σε ελληνικές ομάδες ο παιχταράς που είχε ο Δώνης στον ΑΠΟΕΛ – Τι λένε στην Κύπρο

Βόμβα: Προτάθηκε σε ελληνικές ομάδες ο παιχταράς που είχε ο Δώνης στον ΑΠΟΕΛ – Τι λένε στην Κύπρο
Μεταγραφικό σενάριο που βάζει... φωτιά με το "θηρίο" του ΑΠΟΕΛ, που ο Δώνης τον είχε βασικό και αναντικατάστατο.

Στην Κύπρο εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες ένα μεταγραφικό σήριαλ που έχει στα… κόκκινα τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το θέμα του Καρλάο, του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος ανήκει στην Τορίνο και οι Ιταλοί τον είχαν παραχωρήσει δανεικό στους Κύπριους.

Ο δανεισμός του παίκτη ολοκληρώθηκε στις 30 Μαΐου, ωστόσο στον ΑΠΟΕΛ θέλουν φυσικά να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους αφού ήταν ο ηγέτης της αμυντικής τους γραμμής. Βασικός και αναντικατάστατος και επί Δώνη και μετά τη φυγή του τελευταίου.

Ωστόσο, το τοπίο παραμένει θολό. Στον ΑΠΟΕΛ ελπίζουν ότι η Τορίνο θα απαντήσει θετικά εντός των επόμενων ημερών και ο παίκτης θα επιστρέψει στην Κύπρο. Και η αλήθεια είναι πως τα δημοσιεύματα στην Κύπρο αναφέρουν πως πράγματι ο Καρλάο το πιθανότερο είναι να καταλήξει ξανά στον ΑΠΟΕΛ.

Βέβαια, ο ατζέντης του παίκτη, όσο προχωρά τις συζητήσεις, δεν διστάζει να προτείνει τον Βραζιλιάνο και σε ελληνικές ομάδες. Φήμες λένε πως έχει προταθεί σε όλους τους μεγάλους και φυσικά και στον Παναθηναϊκό, ελέω Δώνη και παρά τις απαγορεύσεις που έχει το τριφύλλι. Σαφώς και ο Δώνης θα τον ήθελε χωρίς δεύτερη κουβέντα, όμως με όσα περνάει ο Παναθηναϊκός οι ελπίδες θα ήταν απειροελάχιστες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments