Ελλάδα

Λαμία: Υπό την συνοδεία εκκλησιαστικής μουσικής ο 69χρονος κακοποιούσε τα εγγόνια του (vids)

Λαμία: Υπό την συνοδεία εκκλησιαστικής μουσικής ο 69χρονος κακοποιούσε τα εγγόνια του (vids)
Στην Λαμία, ο πρώην δικηγόρος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 12 Ιουνίου.

Άναυδοι έχουν μείνει η πολίτες στην Λαμία μετά τις λεπτομέρειες που έφερε στο φως η κατάθεση του 7χρονου κοριτσιού, που φέρεται να έπεφτε θύμα κακοποίησης μαζί με το αδελφάκι του από τον 69χρονο παππού τους.

Οι Αρχές περιμένουν την ιατροδικαστική έκθεση που θα τεκμηριώσει και επιστημονικά σε τι βαθμό είναι το μέγεθος της κακοποίησης, αφού υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι το 7χρονο κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Με εκκλησιαστική μουσική

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο συνταξιούχος δικηγόρος είχε τη συνήθεια να κλειδώνει τις πόρτες και να ακούει δυνατά εκκλησιαστική μουσική. Πίσω από αυτές τις κλειστές πόρτες όμως συνέβαιναν ανατριχιαστικά πράγματα που δεν περιγράφονται, τα οποία όμως φέρεται να είπε το μικρό κοριτσάκι στους ειδικούς επιστήμονες που μίλησαν μαζί του.

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαι 32 χρόνια δικηγόρος και ο καθένας έχει γράψει τη ιστορία του», φώναζε κατά την αποχώρησή του από το δικαστικό μέγαρο.

Στην παρούσα φάση τα δύο παιδιά φιλοξενούνται στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας, έχοντας την υποστήριξη ειδικών.

Όσα είπε ο συνήγορός του

Ο συνήγορός του 69ρρονου, Δημήτρης Κρούπης, επανέλαβε ότι ο πελάτης του αρνείται τα πάντα κι ότι θα αποδειχθεί η αλήθεια. Επέμενε μάλιστα ότι το όποιο στοιχείο υπάρχει προέρχεται αποκλειστικά από την μικρή.

Η δασκάλα έσωσε τα παιδιά

Άξιο μνημόνευσης, ότι όλα ξεκίνησαν μετά την παράξενη συμπεριφορά της 7χρονης εγγονής του 69χρονου, όπου ανησύχησε τους εκπαιδευτικούς στο σχολείο και ενημέρωσαν την Εισαγγελία. Να αναφερθεί ότι τα δύο παιδιά έμεναν με τον παππού και τη μητέρα τους, ενώ ο πατέρας τους έχει φύγει από το σπίτι.

Ο πρώην δικηγόρος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 12 Ιουνίου μετά την προθεσμία που πήρε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν και πέρασε πρώτη φορά με χειροπέδες το κατώφλι των δικαστηρίων Λαμίας.

Πηγή: Lamiareport.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments