Πολιτική

Νέα πυρά της Τουρκίας κατά της Ελλάδας για του “8” Τούρκους αξιωματικούς

Νέα πυρά της Τουρκίας κατά της Ελλάδας για του “8” Τούρκους αξιωματικούς
Τι είπε για του "8" Τούρκους αξιωματικούς ο Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, εμφανίζεται για άλλη μια φορά προκλητικός, μιλώντας για τους 8 Τούρκους αξιωματικούς, που πριν λίγο καιρό αφέθηκαν ελεύθεροι από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο κανάλι NTV, ρωτήθηκε σχετικά με την ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείο Εξωτερικών για πάγωμα της συμφωνίας επανεισδοχής με την Ελλάδα ως αντίδραση στην απόφαση για τους 8 στρατιωτικούς.

«Αδιανόητο να αποδεχτούμε αυτό που έκανε η γειτονική μας χώρα, η Ελλάδα. Άφησαν ελευθέρους τους γκιουλενιστές παρόλο που υπάρχουν τόσοι νεκροί και τραυματίες από το αποτυχημένο πραξικόπημα και αυτό δεν συνάδει με τις σχέσεις καλής γειτονίας», σχολιάζει αρχικά ο Μπιναλί Γιλντιρίμ. Για να συνεχίσει ξεκαθαρίζοντας για μια ακόμη φορά ότι η Τουρκία «παγώνει» τη συμφωνία επανεισδοχής μεταναστών και προσφύγων με την Ελλάδα και όχι με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Υπάρχει μία διμερής συμφωνία επανεισδοχής με την Ελλάδα και μία με την Ε.Ε. Εμείς τη διμερή συμφωνία επανεισδοχής παγώσαμε. Θέμα ακύρωσης της συμφωνίας επανεισδοχής με την Ε.Ε. δεν τίθεται», κατέληξε.

Κλείνουν τους «8» Τούρκους σε στρατόπεδο για να μην τους σκοτώσουν

Λίγο καιρό μετά την απελευθέρωση των «8» Τούρκων αξιωματικών, κανείς μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει που διαμένουν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα, με ένα στοιχεία όμως, που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Τα Νέα», αποκαλύπτεται ότι κρατούνται σε στρατόπεδο στον ηπειρωτικό χώρο υπό τον φόβο όχι της απαγωγής τους, αλλά της δολοφονίας τους.

Περισσότερα στο αναλυτικό άρθρο του www.pagenews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments