Διεθνή

Σιγκαπούρη: Δρακόντια τα μέτρα ασφαλείας για τον Κιμ Γιονγκ Ουν (pcs&vids)

Σιγκαπούρη: Δρακόντια τα μέτρα ασφαλείας για τον Κιμ Γιονγκ Ουν (pcs&vids)
Η συνάντηση των δύο ηγετών θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τρίτη, 12.06.2018, στην Σιγκαπούρη.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν προσγειώθηκε σήμερα στη Σιγκαπούρη πριν από την ιστορική σύνοδο κορυφής με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Η συνάντηση των δύο ηγετών θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τρίτη, 12.06.2018, στην Σιγκαπούρη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Straits Times και το Channel NewsAsia, ο Κιμ έφθασε στο αεροδρόμιο Τσανγκί της Σιγκαπούρης στις 14:38 (τοπική ώρα, 09:38 ώρα Ελλάδας) με πτήση της Air China και πρόκειται να μεταβεί στο ξενοδοχείο St Regis, όπου αναμένεται να διαμείνει η βορειοκορεατική αντιπροσωπεία.

Η Σιγκαπούρη δεν έχει λάβει πληροφορίες σχετικά με πιθανές απειλές ασφάλειας αναφορικά με την συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Αυτό προκύπτει από δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Κ. Σανμουγκάν στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

Σιγκαπούρη: Απελάθηκαν δύο μέλη συνεργείου του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού της Ν. Κορέας

Δύο μέλη συνεργείου του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού της Νότιας Κορέας απελάθηκαν από την Σιγκαπούρη, μετά την σύλληψή τους για την παράνομη είσοδό τους στην οικία του πρεσβευτή της Βόρειας Κορέας, όπως γνωστοποίησε σήμερα η αστυνομία.

Η εξέλιξη αυτή, γίνεται γνωστή λίγα 24ωρα πριν από την διεξαγωγή της διάσκεψης κορυφής μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Σιγκαπούρης ανακοίνωσε ότι χθες απαγορεύτηκε η είσοδος στην χώρα σε έναν άντρα, καθώς εντοπίστηκε “υλικό βομβιστικής επίθεσης αυτοκτονίας” στο κινητό του.

Η πτήση του Κιμ Γιονγκ Ουν προσγειώθηκε σήμερα στην Σιγκαπούρη. Το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ (Air Force One) αναμένεται να προσγειωθεί σήμερα αργά το απόγευμα (τοπική ώρα).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments