Αθλητισμός

Παίκτης του Ολυμπιακού στην εταιρεία του ανθρώπου του Παϊρότζ – Τρελό παρασκήνιο

Παίκτης του Ολυμπιακού στην εταιρεία του ανθρώπου του Παϊρότζ – Τρελό παρασκήνιο
Μεταγραφικό παρασκήνιο που... τσακίζει.

Πέρασε στα ψιλά γράμματα, αφού ο κόσμος και τα media ασχολούνται αυτή την περίοδο με άλλα θέματα. Μεταγραφικά, τελικούς μπάσκετ, την αλλαγή ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού. Όμως η είδηση αυτή μπορεί να κρύβει… μπόλικο παρασκήνιο.

Διάβασα, λοιπόν, ότι ο Θανάσης Ανδρούτσος είναι πλέον ποδοσφαιριστής της εταιρείας Lian Sports. Ποιος είναι επικεφαλής στη συγκεκριμένη εταιρεία ατζέντηδων; Ο πανίσχυρος Φαλί Ραμπαντάνι. Ένας εκ των τοπ ατζέντηδων στην Ευρώπη. Ως εδώ όλα καλά.

Το… παρασκήνιο ξεκινάει από εδώ και πέρα. Ο Ραμαντανί είναι άμεσος συνεργάτης του Πίνι Ζάχαβι. Και οι δυο τους έχουν άμεση σχέση με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, άρα και με τον Παναθηναϊκό, αφού ο Ταϊλανδός θα είναι το επόμενο αφεντικό της ΠΑΕ.

Μάλιστα, λέγεται πως ο Ραμαντανί θα είναι ο άνθρωπος που θα έχει το… γενικότερο κουμάντο στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον το πρώτο διάστημα και θα έχει λόγο στα μεταγραφικά. Τώρα αν θα τα… μπλέξει και θα παίξει παιχνίδια ανάμεσα στους δύο “αιωνίους” είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον. Ο ίδιος, πάντως, δεν έχει τέτοια προβλήματα. Αρκεί να γίνουν τα deals που εκείνος επιθυμεί και να κάνει τις δουλειές που πρέπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη: Ο Παϊρότζ φέρνει τον άνθρωπο που θα κάνει «κουμάντο» στον Παναθηναϊκό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments