Αθλητισμός

Τον ξεχασμένο παιχταρά του Ολυμπιακού θέλει ο Άρης – Μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα

Τον ξεχασμένο παιχταρά του Ολυμπιακού θέλει ο Άρης – Μεταγραφή που αλλάζει τα δεδομένα
Ο Άρης κινείται δυνατά στο μεταγραφικό μέτωπο.

Ο Άρης ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα και οι φιλοδοξίες του πλέον είναι μεγάλες. Ο Καρυπίδης θέλει να ενισχύσει την ομάδα προκειμένου να διεκδικήσει ακόμα και την πρώτη πεντάδα στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν και ήδη τα ονόματα που ακούγονται για τους “κίτρινους” μόνο αμελητέα ποσότητα δεν μπορούν να θεωρηθούν.

Ο Μάνος, που έφυγε από τον ΟΦΗ για τον Ολυμπιακό, είναι γνωστό πως βρίσκεται στη λίστα του Άρη προκειμένου να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, αλλά δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρει τους Θεσσαλονικείς.

Ο Άρης έχει στη λίστα του τον… ξεχασμένο ακόμα και από τον ίδιο τον Ολυμπιακό, Νικόλας Μαρτίνες. Τον 30χρονο Αργεντινό, που αποκτήθηκε το 2015 από τον Παναιτωλικό και υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο, αλλά δεν έχει αγωνιστεί ακόμα με τη φανέλα του και παίζει σε διάφορες ομάδες με τη μορφή δανεισμού.

Ο Μαρτίνες έπαιξε τη χρονιά που πέρασε στον Απόλλωνα Λεμεσού και ο δανεισμός του ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου. Στην Κύπρο δεν θα έλεγαν όχι στην παραμονή του, όμως στο παιχνίδι της απόκτησής του μπαίνει δυνατά ο Άρης που θέλει να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική του γραμμή με τον Αργεντινό και αναμένεται να κάνει επίσημη κρούση για τον δανεισμό του εντός των ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφυγε από top ομάδα και πάει Θεσσαλονίκη; – Σενάριο για τον Άρη και Έλληνα μέσο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments