Ειδήσεις

Ξεπέρασαν κάθε όριο οι Τούρκοι για τους “8” αξιωματικούς

Ξεπέρασαν κάθε όριο οι Τούρκοι για τους “8” αξιωματικούς
"Όπου κι αν τους πάτε, θα τους πάρουμε", σχολιάζει άνθρωπος του Ερντογάν για τους "8" Τούρκους αξιωματικούς,

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να απειλούν την Ελλάδα για τους “8” Τούρκους αξιωματικούς που διαμένουν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε στρατόπεδο της ηπείρου. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά ο Μπεκίρ Μποζντάγ δήλωσε, ότι “όπου κι αν βρίσκονται οι τρομοκράτες γκιουλενιστές, θα τους φέρουμε στην Τουρκία, ενώπιον της δικαιοσύνης”.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, έκανε για μια ακόμη φορά γνωστό ότι η Τουρκία «πάγωσε» τη συμφωνία με την Ελλάδα για την επανεισδοχή προσφύγων, έπειτα από την απελευθέρωση των 8 στρατιωτικών, τονίζοντας ότι η Τουρκία καταδικάζει τη συγκεκριμέμενη στάση που κρατά η ελληνική πλευρά.

Μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, σε επίπεδο Έλληνα πρωθυπουργού είχε δηλωθεί ότι η Ελλάδα βλέπει θετικά την επιστροφή των πραξικοπηματιών στρατιωτικών, συνέχισε ο Μποζντάγ. Συγκεκριμένα, ο Μποζντάγ τόνισε:

“Στο σημείο που βρισκόμαστε οι πραξικοπηματίες προστατεύονται» και συνέχισε λέγοντας ότι “πρόκειται για παραβίαση των κανόνων μεταξύ των δύο χωρών και τους διεθνούς δικαίου”.

«Όπου και να είναι οι τρομοκράτες γκιουλενιστές, είτε εντός, είτε εκτός της χώρας δεν θα τους αφήσουμε. Εμείς θα τους πάμε στο δικαστήριο και στο όνομα του λαού μας θα ζητήσουμε λογαριασμό. Όλοι, και ο τρομοκράτης Γκιουλέν, θα βρεθούν στο τέλος ενώπιον της δικαιοσύνης. Εμείς αυτό θα το πετύχουμε, δεν υπάρχει διαφυγή», προειδοποίησε ο Μποζντάγ. Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης κατέληξε συμπληρώνοντας ότι το ζήτημα δεν έχει σχέση με το ΝΑΤΟ ή την Ευρωπαϊκή Ένωση και πως είναι ένα διμερές θέμα με την Ελλάδα.

«Δεν πρέπει να Ελλάδα αισθανθεί προσβολή από αυτό. Εάν εσείς κάνετε κάτι εναντίον της Τουρκίας τότε ασφαλώς και η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες που έχει στα χέρια της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments