Αθλητισμός

“Έλα μαζί μου στον Παναθηναϊκό” – Η ατάκα του Κάτσε στον επιθετικό που θέλει ο Δώνης

“Έλα μαζί μου στον Παναθηναϊκό” – Η ατάκα του Κάτσε στον επιθετικό που θέλει ο Δώνης
Συνεχίζει την αναζήτηση ο Παναθηναϊκός, στο κόλπο και ο... Κάτσε για να πείσει τον παίκτη.

Στα «πράσινα» θέλει να παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Μυστακίδης ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του «τριφυλλιού» το δεύτερο εξάμηνο της προηγούμενης χρονιάς ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, όπως και ο Έργκους Κάτσε.

Ο 23άχρονος μεσοεπιθετικός βλέπει ότι δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες στο δικέφαλο του βορρά από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και έτσι πιέζει όσο μπορεί από την πλευρά του ώστε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος του ποδοσφαιριστή λόγω του περιορισμού των μεταγραφών που πρόκειται να του επιβληθεί γι’ αυτό κι ο βιάζεται ώστε να τελειώσει γρήγορα υπόθεση.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του σκοπεύει να καλύψει τις 100 από τις 250 χιλιάδες ευρώ του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και την υπόθεση έχει αναλάβει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Νταμπίζας.

Ο ρόλος του Κάτσε

Στο… παιχνίδι για την απόκτηση του Μυστακίδη έχει μπει και ο Έργκους Κάτσε. “Έλα μαζί μου στον Παναθηναϊκό”, ήταν η ατάκα του Αλβανού χαφ στον συμπαίκτη του, γνωρίζοντας κιόλας πως ο Δώνης θέλει πολύ τον Έλληνα επιθετικό.

Και τον θέλει προκειμένου να κλείσει τη θέση του σέντερ φορ με εκείνον, ώστε να ρίξει βάρος στην απόκτηση ενός ικανού κεντρικού αμυντικού άνω των 23 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό κρίνει τα πάντα για Κάτσε και ΠΑΟ – Θα «χαλάσει» τη μεταγραφή η απαίτηση του παίκτη;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments