Αθλητισμός

Η νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον… πρώην – Απ’ αυτόν “έκλεψε” τον Γκερέρο

Η νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον… πρώην – Απ’ αυτόν “έκλεψε” τον Γκερέρο
Το παρασκήνιο πίσω από τη μεταγραφή Γκερέρο στον Ολυμπιακό.

Δεν ξέρω αν διαβάσατε όλα όσα γράφτηκαν γύρω από την υπόθεση Γκερέρο. Του νέου επιθετικού του Ολυμπιακού, τον οποίο οι ερυθρόλευκοι έφεραν στην Αθήνα με συνοπτικές διαδικασίες, τον υπέγραψαν για τρία χρόνια και σήμερα θα τον ανακοινώσουν.

Τον παίκτη τον ήθελε και η ΑΕΚ, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό συνέβαινε όταν ακόμα ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της. Από τη στιγμή που ο Ισπανός αποχώρησε, η “Ένωση” δεν έδειξε κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον παίκτη και κάπου εκεί… εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός.

Η υπόθεση φαίνεται εύκολη, αλλά μόνο τέτοια δεν ήταν. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να κερδίσει έναν… πρώην του για να πάρει τον παίκτη. Ποιος είναι αυτός; Ο Χουάνχο Λορένθο, ο οποίος έχει πόστο στο επιτελείο της Λεγανές και ήταν αυτός που έκανε τις διαπραγματεύσεις για να μείνει εκεί ο παίκτης.

Του πρότεινε ένα καλό συμβόλαιο, τον πίεσε να μείνει, αλλά ο Γκερέρο ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Και όταν εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα για να πει το “ναι”, να ανέβει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα… σκάσει η “βόμβα”; Συνάντηση Μολέδο με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments