Αθλητισμός

Παύλος Γιαννακόπουλος: Παρών στη Μητρόπολη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς – Δάκρυσε για τον Παύλο (pics&vid)

Παύλος Γιαννακόπουλος: Παρών στη Μητρόπολη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς – Δάκρυσε για τον Παύλο (pics&vid)
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρέθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Δάκρυσε για το τελευταίο «αντίο» του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού ο Σέρβος τεχνικός.

Παρών στο λαϊκό προσκύνημα του Παύλου Γιαννακόπουλου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο «Ζοτς», που μεσουράνησε με τον Παναθηναϊκό του Παύλου για 13 χρόνια, έκανε ένα ταξίδι – αστραπή στην Αθήνα, για να αποχαιρετήσει από κοντά τον ευεργέτη του ελληνικού μπάσκετ.

Παρά το γεγονός πως η νυν ομάδα του, η Φενέρμπαχτσε, παίζει τελικό για το πρωτάθλημα Τουρκίας την ίδια μέρα, ο Σέρβος τεχνικός ταξίδεψε για την Ελλάδα. Το βράδυ ο Ομπράντοβιτς αναμένεται να φύγει από την Αθήνα, ώστε να επιστρέψει στη βάση του και να προλάβει τον πέμπτο (και πιθανότατα τελευταίο) τουρκικό τελικό απέναντι στην Τόφας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Ζοτς», που ήταν ο πρώτος από τις μεγάλες προσωπικότητες του χώρου του μπάσκετ που βρέθηκε στην εκκλησία, ξέσπασε σε κλάματα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, ενώ έκανε και δηλώσεις έξω από την Μητρόπολη, στις οποίες ανέφερε: «Δεν έχω λόγια να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Δεν φτάνουν οι λέξεις. Συνεργαστήκαμε για 13 χρόνια, η προσφορά του στο σύλλογο είναι τεράστια».

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο από την παρουσία του Ομπράντοβιτς στο τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments