Αθλητισμός

Παύλος Γιαννακόπουλος: “Τσακισμένος” ο γιος του Δημήτρης στη Μητρόπολη (pics)

Παύλος Γιαννακόπουλος: “Τσακισμένος” ο γιος του Δημήτρης στη Μητρόπολη (pics)
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συντετριμμένος λέει το αντίο στον πατέρα του Παύλο, συνοδευόμενος από τη μητέρα του Δέσποινα, τη σύζυγό του και τα παιδιά του.

Είχε μόλις ολοκληρωθεί το λαϊκό προσκύνημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και η σορός του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού βγήκε από τον Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου για να μπει στη Μητρόπολη, για τη νεκρώσιμο ακολουθία.

Εμφανώς συντετριμμένος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε εκείνη τη στιγμή στην Μητρόπολη, συνοδευόμενος από τη μητέρα του, τη σύζυγο και τα παιδιά του. Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, την ώρα που ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί φώναζε “αθάνατος”, χειροκροτούσε και φώναζε συνθήματα.

“Εκεί ψηλά, στη Θύρα 13, έχουμε έξι ευρωπαϊκά, τα τρία να κοιτάνε στην Αθήνα, τα τρία προς τον Πειραιά. Κι αν σήμερα, που έφυγε ο Παύλος και πέταξε ψηλά στον ουρανό δεν ξεχάσω τι μου χάρισε ποτέ μου, γι’ αυτό κι εγώ θα τραγουδώ” και “Μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας, Παύλο θεέ για πάντα ανάμεσα μας” φώναζε ο κόσμος…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments