Ειδήσεις

Αυτό κρίνει τα πάντα για Κάτσε και ΠΑΟ – Θα “χαλάσει” τη μεταγραφή η απαίτηση του παίκτη;

Αυτό κρίνει τα πάντα για Κάτσε και ΠΑΟ – Θα “χαλάσει” τη μεταγραφή η απαίτηση του παίκτη;
Ο Κάτσε δεν κάνει πίσω και έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις!

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν να διαπραγματεύονται για τον Έργκους Κάτσε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, αφού οι πράσινοι έχουν ανεβάσει αρκετά τα χρήματα με τα οποία θα καλύψουν το συμβόλαιο του παίκτη. Μέσα στο επόμενο διήμερο αναμένεται να υπάρξει οριστική εξέλιξη, μιας και όπως έγινε γνωστό και ο Γιώργος Δώνης συνομίλησε με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή.

Τι είναι αυτό που δεν επιτρέπει ακόμα να οριστικοποιηθεί το deal. Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως το θέμα έχει να κάνει με μια απαίτηση του Κάτσε. Κι αυτή αφορά τα μπόνους που έχει στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, τα οποία ανεβάζουν το κασέ τους από τα 350.000 ευρώ στα 400.000 ευρώ.

Ο Κάτσε πέρσι, λόγω της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, δεν πήρε το συγκεκριμένο μπόνους, αλλά για την επόμενη σεζόν είναι ανένδοτος. Θέλει μέσα στη συμφωνία να μπει το συγκεκριμένο ποσό. Θέλει να πάρει για ένα χρόνο 400.000 ευρώ, χωρίς να τον ενδιαφέρει πόσα χρήματα θα πάρει από τον Παναθηναϊκό και πόσα από τον ΠΑΟΚ.

Είναι ικανή μια τέτοια επιθυμία του παίκτη να χαλάσει τη μεταγραφή; Δύσκολο, αφού και ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να τον αποκτήσει, άρα να κάνει και οικονομική υπέρβαση και ο ΠΑΟΚ θέλει να τον δώσει και φυσικά και ο ίδιος ο Κάτσε θέλει να καταλήξει θετικά το θέμα του και να παίξει στον Παναθηναϊκό. Εκεί όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, φανέλα βασικού και φυσικά έναν προπονητή, τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος τον ανέδειξε και τον εμπιστεύεται απόλυτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Show me the money: Αυτό είναι το… κόλπο Αλαφούζου με τον Παϊρότζ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments