Lifestyle

Κατερίνα Βρανά: Συγκίνηση και αποθέωση όταν σηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιο

Κατερίνα Βρανά: Συγκίνηση και αποθέωση όταν σηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιο
Ο κόσμος αποθέωσε την Κατερίνα Βρανά και εκείνη έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας.

Μία συγκινητική βραδιά για να στηρίξουν την Κατερίνα Βρανά έλαβε χώρα στο Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά, σε μία εκδήλωση που διοργανώθηκε για το πιο αστείο κορίτσι του κόσμου που πέρασε μία τεράστια περιπέτεια στην υγεία της.

Το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης, η Κατερίνα Βρανά έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Μάλιστα, τη στιγμή που η Κατερίνα Βρανά σηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιο για να ευχαριστήσει τον κόσμο, εκείνος την αποθέωσε.

Η Κατερίνα Βρανά εμφανίστηκε στη σκηνή, μίλησε με πολύ θάρρος και ακόμη περισσότερο χιούμορ για την περιπέτεια της υγείας της, δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους τους ανθρώπους που έρχονται αντιμέτωποι με δυσκολίες.

«Ευχαριστούμε για την πελώρια ανταπόκριση. Εκείνους που έσπευσαν να κλείνουν εισιτήριο κάνοντας την παράσταση sold out σε λίγες μόλις μέρες. Αυτούς που υπέμειναν την αναμονή την ημέρα της εκδήλωσης με την ελπίδα να βρουν εισιτήριο, αλλά και όλους όσοι θέλησαν να είναι μαζί μας αλλά δεν τα κατάφεραν», αναφέρει η Βάσω Σωτηρίου, η μάνατζερ της Κατερίνας Βρανά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments