Αθλητισμός

Πρωτάθλημα και νέο συμβόλαιο – Αυτός κάθεται στο τραπέζι και ανανεώνει μετά το ΣΕΦ

Πρωτάθλημα και νέο συμβόλαιο – Αυτός κάθεται στο τραπέζι και ανανεώνει μετά το ΣΕΦ
Το νέο συμβόλαιο και οι άμεσες συζητήσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του τον τέταρτο τελικό της σειράς κόντρα στον Ολυμπιακό. Απόψε στο ΣΕΦ οι πράσινοι έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν το πρωτάθλημα με μια νίκη απέναντι στους ερυθρόλευκους και να μην πάνε τη σειρά στο αγχωτικό πέμπτο παιχνίδι.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει ζητήσει από τους παίκτες του την ίδια συγκέντρωση με το προηγούμενο παιχνίδι στο Φάληρο. Όταν δηλαδή ο Παναθηναϊκός έβρισκε τις απαντήσεις απέναντι σε κάθε “πρόβλημα” που πήγαινε να του δημιουργήσει ο αντίπαλός του. Όταν οι παίκτες του ακολούθησαν πιστά το πλάνο του και έφτασαν τότε στην ισοφάριση, για να κάνουν το 2-1 την περασμένη Κυριακή και να έχουν πλέον το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλος.

Φυσικά, καθοριστικό ρόλο σε αυτά τα μεγάλα ματς για τον Παναθηναϊκό παίζει ο Νικ Καλάθης. Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει κάνει καταπληκτικού τελικούς έως τώρα. Το συμβόλαιο του Καλάθη τελειώνει και φυσικά ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει.

Υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας, όμως ο Καλάθης έχει σαν προτεραιότητά του τον Παναθηναϊκό. Και αν σήμερα η ομάδα κατακτήσει τον τίτλο, από αύριο κιόλας θα δοθεί το ραντεβού. Ένα ραντεβού προκειμένου να κλείσει νωρίς την υπόθεση, κάτι που θέλουν να κάνουν οι πράσινοι με τον αρχηγό τους.

Αυτό, φυσικά, δεν είναι το μοναδικό ζήτημα που αφορά συμβόλαιο, αφού υπάρχουν πολλές υποθέσεις ανοιχτές για τον Παναθηναϊκό. Όμως η απόλυτη προτεραιότητα είναι ο Νικ Καλάθης. Να… τελειώσει με τον ηγέτη του, πριν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους υπόλοιπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παύλος Γιαννακόπουλος: Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments