Αθλητισμός

Χάνεται ο στόπερ που “έψαξε” η ΑΕΚ – Πρόβλημα για Ουζουνίδη με τη φυγή Βράνιες

Χάνεται ο στόπερ που “έψαξε” η ΑΕΚ – Πρόβλημα για Ουζουνίδη με τη φυγή Βράνιες
Αναβρασμός στην ΑΕΚ και μεταγραφικές αναζητήσεις. Ποιος στόπερ... χάθηκε για την Ένωση, τι θα κάνει ο Ουζουνίδης.

Η Άντερλεχτ έχει έρθει στην Αθήνα για να συζητήσει με την ΑΕΚ για την περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες, τον οποίο οι Βέλγοι θέλουν πολύ και είναι αποφασισμένοι να δώσουν μέχρι και 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Η “Ένωση” είναι έτοιμη να…. λυγίσει, αφού τα χρήματα για τον Βόσνιο είναι πολλά. Και μπορεί να πρόκειται για έναν καλό κεντρικό αμυντικό, αλλά σίγουρα στην αγορά θα υπάρξουν και καλύτερες περιπτώσεις από τον Βράνιες. Δύσκολο να αρνηθεί η Ένωση μία τόσο μεγάλη προσφορά, τη στιγμή μάλιστα που και ο ίδιος ο παίκτης πιέζει για να πάρει μεταγραφή και ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Την ίδια ώρα, ένας από τους αμυντικούς που προτάθηκε στην ΑΕΚ και η Ένωση κοίταξε την περίπτωσή του, φαίνεται πως χάνεται. Πρόκειται για τον Καρλάο, τον Βραζιλιάνο στόπερ που αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ με τη μορφή δανεισμού από την Τορίνο.

Πριν από λίγο, ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, έγραψε ότι ο δανεισμός του Καρλάο στους Κύπριους ανανεώθηκε, κάτι που μεταδίδουν τα κυπριακά ΜΜΕ. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, τουλάχιστον προς το παρών και από τον ίδιο τον σύλλογο της Κύπρου. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος φαίνεται πως έχει πληροφόρηση από την ιταλική ομάδα και η πληροφορία να είναι… γκαραντί.

Το πρόβλημα από την αποχώρηση του Βράνιες το έχει αυτή τη στιγμή ο Ουζουνίδης. Ο Μαρίνος θέλει παίκτη άμεσα και μάλιστα βασικό. Που να έρθει και να ανταποκριθεί κατευθείαν στις απαιτήσεις. Μην ξεχνάμε πως η ΑΕΚ θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με ανεβασμένο τον πήχη, αφού είναι πρωταθλήτρια. Και ο Ουζουνίδης έχει το… έξτρα βάρος να σηκώσει. Να πετύχει πράγματα που πέτυχε ο προκάτοχός του. Οτιδήποτε λιγότερο θα είναι αποτυχία. Γι’ αυτό και θέλει άμεσα να γίνουν οι κινήσεις που είναι απαραίτητες. Και προτεραιότητα πλέον παίρνει το θέμα του αντικαταστάτη του Όγκνιεν Βράνιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θέλω «Μολέδο» αν φύγει ο Βράνιες» – Η άποψη του Ουζουνίδη, τα εκατομμύρια της Άντερλεχτ και τα σενάρια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments