Ελλάδα

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ
Χαλάει ο καιρός από την Πέμπτη σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΈΜΥ, με το οποίο προειδοποιεί πως ο καιρός θα χαλάει από την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση της ΕΜΥ, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους άνεμους που θα πλήξουν τα δυτικά και βόρεια, ενώ τα φαινόμενα θα επεκταθούν τις επόμενες ημέρες σε όλη σχεδόν τη χώρα.

Η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει από την Πέμπτη και τις απογευματινές ώρες κυρίως από την Ήπειρο, τη Μακεδονία και πιθανόν τα βορειότερα νησιά του Ιονίου και τη Θεσσαλία.

Πρόγνωση για την Παρασκευή

Τα έντονα φαινόμενα θα πλήξουν την Παρασκευή τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Από το μεσημέρι της Παρασκευής τα φαινόμενα θα πλήξουν τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την Κεντρική Στερεά, ενώ το απόγευμα θα “χτυπηθούν” η ανατολική Πελοπόννησος, η ανατολική Στερεά, οι Σποράδες και η Εύβοια.

 Πρόγνωση καιρού το Σάββατο

Οι περιοχές που θα πληγούν από καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους είναι η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Κεντρική και ανατολική Στερεά, η Εύβοια και πιθανόν τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα πλήξουν την Ήπειρο, την υπόλοιπη Στερεά, την Πελοπόννησο, τη Θράκη και τα νησιά του Ιονίου.

Πρόγνωση καιρού την Κυριακή

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments