Πολιτική

Σκοπιανό: Άγριος καυγάς με ψηλοτάκουνα στη Βουλή (vid)

Σκοπιανό: Άγριος καυγάς με ψηλοτάκουνα στη Βουλή (vid)
Με αφορμή το Σκοπιανό ο Σταύρος Θεοδωράκης κατακεραύνωσε την Κατερίνα Μάρκου, κάτι που δείχνει ότι της το κρατάει μανιάτικο.

Η άποψη που εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης για το Σκοπιανό, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της πρώην βουλευτή του Ποταμιού και νυν της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μάρκου.

Η κα Μάρκου από τα έδρανα της Βουλής και με φωνές, τον διέκοψε τον κ. Θεοδωράκη και του είπε ότι αυτά που λέει για τη συμφωνία δεν μπορεί να πάει να τα πει στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης.

Αυτό ακριβώς προκάλεσε την οργή του κ. Θεοδωράκη, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

“Η ευθύνη δεν είναι δικιά σας αλλά αυτών που σας πήρανε. Αφού τολμάτε και μιλάτε εγώ να σας πω ότι εγώ δεν κυκλοφορώ στα σαλόνια αλλά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τα ψηλοτάκουνά σας δε φθάνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Δεν σας έχουν φωτογραφίσει ποτέ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης αλλά στα σαλόνια. Πάρτε τις γόβες σας και πηγαίνετε να ακούσετε τον κόσμο”.

Μάλιστα, ο κ. Θεοδωράκης δείχνοντας πως δεν ξέχασε ποτέ την αποχώρησή της από το Ποτάμι και την εισχώρησή της στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας της είπε:

“Δάνειο ζητήσατε από τη ΝΔ; Μην κρύβεστε πίσω απο τις κολόνες. Να την χαίρεστε”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΥΓΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments