Αυτοκίνητο

BMW X2: Πιο ελκυστική, με μοτέρ διαμάντι

BMW X2: Πιο ελκυστική, με μοτέρ διαμάντι
Την πολυτέλεια την έχει, η βαυαρική καταγωγή είναι δεδομένη, οπότε, το μενού μπορεί να συμπληρωθεί από ένα ιδιαίτερα «έξυπνο» μοτέρ, που κάνει τη ζωή του οδηγού πιο εύκολη και οικονομική.

Η BMW X2 προσφέρεται με τον κινητήρα βενζίνης 1.500 κ. εκ. και ισχύ 140 hp (με μηχανικό κιβώτιο) που, σύμφωνα με τη φίρμα, η κατανάλωση καυσίμου είναι στα 6,3 λίτρα/100χλμ!

Η συγκεκριμένη έκδοση, η Χ2 sDrive 18i, φέρει έναν μακροσκελή, πλούσιο εξοπλισμό, όπως Σύστημα ανοικτής ακρόασης Bluetooth & θύρα USB, Σύστημα multimedia iDrive με έγχρωμη κεντρική οθόνη 6,5’’, Σύστημα εκκίνησης χωρίς χρήση κλειδιού, Προγράμματα Οδήγησης (ECO Pro / Comfort / Sport), Ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων στον πίνακα οργάνων και πολλά άλλα.

Η BMW X2 sDrive18i μπορεί να αποκτηθεί από €33.200 ή με €259/μήνα με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW ALL INCLUSIVE της BMW Financial Services που παρέχει 5 χρόνια δωρεάν service και ασφάλιση οχήματος με εγγύηση αξίας για όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί από τα τέλη Ιουνίου σε όλες τις εκθέσεις του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων BMW σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε εδώ όλα τα άρθρα του Νίκου Λιβανού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments