Πολιτική

Πρόταση μομφής: Η Χρυσή Αυγή διέγραψε τον Μπαρμπαρούση – Τρέμουν τις συλλήψεις

Πρόταση μομφής: Η Χρυσή Αυγή διέγραψε τον Μπαρμπαρούση – Τρέμουν τις συλλήψεις
Όπως είχε προαναγγείλει και το www.pagenews.gr μετά το παραλήρημα του βουλευτή Μπαρμπαρούση στη Βουλή, οι εξελίξεις στη Χρυσή Αυγή είναι ραγδαίες.

Το παραλήρημα του χρυσαυγίτη βουλευτή, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση που κάλεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις ευθέως για πραξικόπημα και τη σύλληψη Τσίπρα και Παυλόπουλου, προκάλεσε και νέες εξελίξεις πέρα από τη θυελλώδη συζήτηση για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.

Η Χρυσή Αυγή μετά την ανακοίνωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου ότι διαβιβάζονται στην εισαγγελλία για τα περαιτέρω και την άσκηση ποινικής δίωξης τα πρακτικά της σημερινής συνεδρίασης, με τις πρωτοφανείς δηλώσεις του χρυσαυγίτη βουλευτή, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, φαίνεται πως φοβήθηκε τις συλλήψεις και τις ποινικές διώξεις και αποφάσισε να διαγράψει τον βουλευτή της, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση.

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος που διαβάστηκε από το προεδρείο της Βουλής, ανέφεραν πως διαφωνούν ριζικά με τις απόψεις του κ. Μπαρμπαρούση περί στρατιωτικού πραξικοπήματος και κατά συνέπεια τον διαγράφουν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Αυτή η ανακοίνωση φυσικά με την εικόνα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής να χειροκροτούν το παραλήρημα του Μπαρμπαρούση έρχεται σε ευθεία αντίθεση και είναι προφανές πως η Χρυσή Αυγή “θυσίασε” τον βουλευτή της για να μην έχουν και νέα νομικά προβλήματα.

Η εικόνα με τα χειροκροτήματα

Η δήλωση του κ. Μιχαλολιάκου για τον Μπαρμπαρούση

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, λόγω της δηλώσεως του βουλευτού Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, δηλώσεως η οποία βρίσκεται εκτός γραμμής της ΧΑ, αποφάσισα, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου της ΚΟ του κόμματος το εξής: Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τίθεται εκτός ΚΟ του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή» ανεφέρει ο κ. Μιχαλολιάκος.

Έρευνα για τον Μπαρμπαρούση ζητάει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Εντολή για τη διενέργεια έρευνας σχετικά με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση έδωσε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίο, και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβίβασε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας και σχετικά δημοσιεύματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments