Πολιτική

Σκοπιανό: Κατάπτυσο το κείμενο της συμφωνίας λέει ο Δημήτρης Καμμένος

Σκοπιανό: Κατάπτυσο το κείμενο της συμφωνίας λέει ο Δημήτρης Καμμένος
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την πρόταση δυσπιστίας από τον Δημήτρη Καμμένο.

Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στο κυβερνητικό στρατόπεδο με τις θέσεις που διατυπώνει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος για το Σκοπιανό, καθώς ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να πράξει στην ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” ούτε λίγο ούτε πολύ τάχθηκε κατά της συμφωνίας, αποκαλώντας το κείμενο κατάπτυσο, ενώ άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο ακόμα και να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης.

“Η συμφωνία δίνει γλώσσα, ταυτότητα και όνομα, πρόσβαση στην ΑΟΖ του Αιγαίου και απαγορεύει ως και να κάνει μια χώρα συλλαλητήρια κατά του άλλου Κράτους και τέλος δεν σου επιτρέπει να υπαναχωρήσεις”, είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμμένος στην τηλεοπτική του παρέμβαση.

Από το στόχαστρο του Δημήτρη Καμμένου βέβαια γλίτωσε ο Αλέξης Τσίπρας αλλά δεν συνέβη το ίδιο με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, τον οποίο “στόλισε” για τα καλά.

Όπως είπε ο κ. Καμμένος ο κ. Κοτζιάς δεν έχει τη στήριξη και την εξουσιοδότηση να υπογράψει αυτό το κείμενο, ενώ για την πρόταση δυσπιστίας είπε ότι θα ακούσει τη συζήτηση στη Βουλή και θα αποφασίσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments