Ζώδια

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 15 ως 17 Ιουνίου 2018 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού

Τα άστρα για τα ζώδια το διάστημα 15 ως 17 Ιουνίου 2018 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού
Τα άστρα, τα ζώδια και η επιρροή των πλανητικών όψεων για το διάστημα 15 ως 17 Ιουνίου 2018.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό

Για αρχή στο πλανητικό μενού έχουμε την Παρασκευή 14/6 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού από τα ζώδια του Λέοντα και του Ταύρου αντίστοιχα. Δημιουργείται ένα κλίμα ανησυχίας και είναι πολύ πιθανό να νοιώσουμε πως όλα γύρω μας συνωμοτούν στο να μας χαλάσουν τη διάθεση. Μπορεί να γίνουμε πιο προκλητικοί στη συμπεριφορά μας απέναντι στον σύντροφό μας ή να γίνουμε δέκτες μιας τέτοιας συμπεριφοράς, το σίγουρο είναι πως αν δεν προσέξουμε, είναι εύκολο να καταλήξουμε σε καυγά.

Ίσως είναι οι απαιτήσεις μας που προκαλούν τον ταίρι μας, επειδή δεν του είναι εύκολο να ανταποκριθεί σε αυτές, ή μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να αποφύγουμε να ανοίξουμε τέτοια θέματα γιατί δεν ξέρουμε πως θα καταλήξουν. Όσοι έχετε παιδιά μπορεί επίσης να βρεθείτε μπροστά σε θέματα που σας ζορίζουν ή σας προβληματίζουν.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του ξαφνικού και του απροσδόκητου και έτσι δεν αποκλείεται να βρεθούμε μπροστά σε ξαφνικές συναντήσεις, είτε με έναν ή μια πρώην, είτε με πρόσωπα που έχουμε να δούμε εδώ και καιρό. Η όψη αυτή έρχεται να δοκιμάσει τις σχέσεις μας και σε πολλές περιπτώσεις μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε πόσο εύθραυστες και ευαίσθητες είναι.

Ο Ερμής σε αντίθεση με Κρόνο το Σαββατοκύριακο

Το όλο κλίμα κάνει ακόμη πιο έντονο η αντίθεση Ερμή-Κρόνου το Σάββατο 16/6 που σε πολλές περιπτώσεις είναι υπεύθυνη για τα σκληρά λόγια που ακούγονται τις ημέρες αυτές. Η κριτική προς κάθε κατεύθυνση είναι αυτή που πρωτοστατεί στο σκηνικό των ημερών και εγείρει φυσικά και αντιδράσεις που κάθε άλλο παρά ήρεμες είναι. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ζητήματα του παρελθόντος τα όποια μας απασχόλησαν και το προηγούμενο διάστημα και τώρα να επανέρχονται δριμύτερα.

Συναισθήματα μοναξιάς και απογοήτευσης είναι πολύ πιθανό τόσο να πυροδοτήσουν το όλο κλίμα, όσο και να εντείνουν τις διαφωνίες που ενδεχομένως υπάρχουν. Και επειδή είναι πολύ πιθανό να νοιώσουμε πως κανείς δε μας καταλαβαίνει είναι καλύτερα να αποφύγουμε να δώσουμε χώρο στις όποιες αρνητικές σκέψεις μας, και να προσπαθήσουμε να κινηθούμε σε ένα πιο μοναχικό κλίμα, αποφεύγοντας τα ξεσπάσματα στους όποιους τρίτους.

Πηγή: astrologos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments