Ζώδια

Ζώδια και… φλερτ – Πως θα καταλάβεις ότι στην πέφτει

Ζώδια και… φλερτ – Πως θα καταλάβεις ότι στην πέφτει
Το ζώδιο του θα σου δώσει τη λύση!

Τον βλέπεις και παθαίνεις αμόκ; Τα πόδια σου τρέμουν κάθε φορά που πλησιάζει αλλά δε ξέρεις αν σε φλερτάρει ή όχι;

Το ζώδιο του θα σου δώσει τη λύση!

Δώσε προσοχή!

Κριός: Σου δείχνει αμέσως τις προθέσεις του. Δε χάνει χρόνο. Αν του αρέσεις θα σου ζητήσει αμέσως να βρεθείτε.

Ταύρος: Προτιμά να του δείχνουν οι άλλοι πως ενδιαφέρονται. Αλλά να ξέρεις πως όταν αρχίσει να αγγίζει ώμους και χέρια, τότε σίγουρα έχει αρχίσει να φλερτάει.

Δίδυμος: Χρησιμοποιεί τις πιο περίεργες λέξεις στο λεξιλόγιο για να δείξει πως έχει μυαλό. Θέλει να σου δείξει πως είναι έξυπνος και το κάνει με τα λόγια.

Καρκίνος: Θέλει να μάθει για όλα όσα σε απασχολούν. Είναι στη φύση του να λειτουργεί ως γονέας και σου δείχνει πως είναι εδώ για εσένα.

Λέων: Χαμόγελα και έντονα βλέμματα είναι ο τρόπος που επιλέγει ο Λέοντας. Θέλει να σου δείξει τα δυνατά του χαρακτηριστικά.

Παρθένος: Μια κρύο και μια ζέστη. Σου δείχνει πως νοιάζεται αλλά κρατά και μια απόσταση. Συνήθως προσπαθεί να δείξει ότι φλερτάρει όταν σου στέλνει ξαφνικά μήνυμα.

Ζυγός: Πάντα φλερτάρει. Ακόμη και με τους φίλους του. Απλά με εσένα θα είναι πιο διαχυτικός και θα σου κάνει κομπλιμέντα.

Σκορπιός: Τα σχόλια του είναι γύρω από το σεξ. Δε σταματά να το αναφέρει και θέλει να σου δείξει πως είναι σεξουαλικό πλάσμα.

Τοξότης: Σου μιλάει για περιπέτεια. Όταν αρχίσει να λέει ιστορίες για διάφορα συναρπαστικά σκηνικά, τότε ξέρεις!

Αιγόκερως: Θα σε κάνει να θέλεις να τον ανακαλύψεις. Το μυστήριο είναι ο τρόπος του για να σε φλερτάρει. Θα σου πει αυτά που πρέπει και έπειτα θα πρέπει εσύ να ανακαλύψεις.

Υδροχόος: Επιστρατεύει το χιούμορ του και θέλει να σε κάνει να γελάσεις.

Ιχθύς: Θα προσπαθήσει να σε φλερτάρει με τον πιο φανταστικό τρόπο, γιατί η φαντασία του τρέχει και θέλει να σου δείξει πως είναι ξεχωριστός.

Πηγή: neolaia.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments