Αθλητισμός

Ο Νίκος Αλέφαντος έρχεται στο www.pagenews.gr

Ο Νίκος Αλέφαντος έρχεται στο www.pagenews.gr
Το Μουντιάλ ξεκίνησε και ο Νίκος Αλέφαντος δεν θα μπορούσε να... λείψει από τη μεγάλη γιορτή. Όπως και το www.pagenews.gr. Από σήμερα, λοιπόν, ο Νίκος Αλέφαντος ξεκινάει τον σχολιασμό του για τη μεγάλη διοργάνωση αποκλειστικά στο www.pagenews.gr.

Σε καθημερινή βάση ο Νίκος Αλέφαντος, με το δικό του στυλ, τις ατάκες του και τις προσωπικές του… πινελιές, σχολιάζει τους αγώνες του Μουντιάλ.

Κάθε μέρα στο www.pagenews.gr ο Νίκος Αλέφαντος θα αναλύει τα παιχνίδια, τις κινήσεις των προπονητών, τους ποδοσφαιριστές που βλέπουμε, τα γκολ. Τα πάντα.

Ξεκίνημα από το Ισπανία – Πορτογαλία, το καταπληκτικό παιχνίδι της Παρασκευής, στο οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο… τρέλανε όλο τον πλανήτη με το χατ τρικ που σημείωσε.

Μείνετε συντονισμένοι για να διαβάσετε την ανάλυση του Νίκου Αλέφαντου για τον Ιέρο και το ντεμπούτο του στην Εθνική Ισπανίας, για τον… στεγνό Ρονάλντο, για τον Ντε Χέα και τα λάθη του, την… τιτίκα της Λίβερπουλ. Ποιον αποκαλεί ανύπαρκτο προπονητή στο Μουντιάλ και ποιος ποδοσφαιριστής τον τρέλανε;

Σε λίγο στις οθόνες σας, ο Νίκος Αλέφαντος. Μείνετε συντονισμένοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρομερός Αλέφαντος: «Τιτίκα ο τερματοφύλακας, να πάει στη Λεγκανές ο Ιέρο»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments