Αθλητισμός

Ποιος κάνει κουμάντο στον Παναθηναϊκό; – Τα… ανατριχιαστικά σενάρια που κυκλοφορούν

Ποιος κάνει κουμάντο στον Παναθηναϊκό; – Τα… ανατριχιαστικά σενάρια που κυκλοφορούν
Γιατί δεν έχουν ανακοινωθεί Δώνης και Νταμπίζας; Γιατί δεν εμφανίζεται ο Αλαφούζος και τι θέλει ο Παϊρότζ για να μπει στην ΠΑΕ;

Ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκαν, έφτιαξαν πλάνο για την επόμενη σεζόν, κάνουν επαφές για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, όμως κανένας από τους δύο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τους πράσινους. Και προκαλεί απορίες το συγκεκριμένο γεγονός, όταν όλα παραμένουν ανοιχτά σε διοικητικό επίπεδο.

Τα ερωτήματα είναι πολλά, ο Αλαφούζος δεν εμφανίζεται για να δώσει απαντήσεις, η πλευρά του Παϊρότζ τηρεί σιγή ιχθύος τις τελευταίες μέρες και τα σενάρια που αναπτύσσονται δεν είναι ιδιαιτέρως θετικά.

Τις τελευταίες μέρες έχουν προκύψει φήμες πως η πλευρά της “Pan Asia” ναι μεν έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, όχι όμως και με την κυβέρνηση για κάποιες άλλες δουλειές που θέλει να κάνει στην Ελλάδα. Και οι οποίες, όπως λέγεται, έχουν άμεση σχέση με το τριφύλλι. Με λίγα λόγια, ή και τα δύο μαζί ή… τίποτα.

Σενάριο που αν επιβεβαιωθεί τότε βάζει σε κίνδυνο οποιαδήποτε συμφωνία έχει υπάρξει έως τώρα. Κι εκεί αλλάζουν τα δεδομένα για τα καλά για τους πράσινους.

Ακόμα ένα ερώτημα έχει να κάνει με το ποιος κάνει αυτή τη στιγμή το πραγματικό… κουμάντο στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι λίγες οι φωνές που λένε πως ο Αλαφούζος κρύβεται πίσω από τον Ταϊλανδό, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι με τον κόσμο και πως εκείνος και οι συνεργάτες του συνεχίζουν κανονικά να λαμβάνουν όλες τις αποφάσεις.

Η εβδομάδα που έρχεται είναι πολύ καθοριστική και για τα διοικητικά δεδομένα του Παναθηναϊκού, αλλά και για το μέλλον. Προπονητής επίσημα… δεν υπάρχει, τεχνικός διευθυντής επίσης, διοίκηση… άφαντη. Όλα αυτά, μόλις 15 μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να θυμίζει καράβι που βουλιάζει και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά πως θα αλλάξει σύντομα αυτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments