Ζώδια

Το Σαββατοκύριακο που θα αλλάξει την ζωή μας 16-17/06

Το Σαββατοκύριακο που θα αλλάξει την ζωή μας 16-17/06
Σαββατοκύριακο 16-17/06 Οι Καρμικοί παράγοντες ενεργοποιούνται.

Η λαχτάρα για δημιουργική συνύπαρξη μεγαλώνει, με την Αφροδίτη από τον Λέοντα να συναντά τον Βόρειο Δεσμό.

Η προσοχή εστιάζεται σε όσα έχουν πραγματική αξία, που πλέον προσεγγίζονται από νέες οπτικές γωνίες…

Αυτή η διαδικασία σας γεμίζει ενθουσιασμό και γίνεται πηγή έμπνευσης! Σαν γλύπτες που αδημονούν για την αποκάλυψη του καινούργιου δημιουργήματός τους, φροντίζετε να απομακρύνετε όσα δεν αποτελούν κομμάτι του. Αυτό ορίζει ο Άρης από τον Υδροχόο, που προσεγγίζει τον Νότιο Δεσμό.

Αυτή η θέση του διευκολύνει την ανάλυση όσων συντελούνται, ειδικά επειδή η Αφροδίτη ετοιμάζει μια αντίθεση με τον πολεμιστή πλανήτη… Πρέπει να λειάνετε λίγες αιχμές του μαρμάρου ακόμη, για να καταφέρετε να δείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα! Ακόμα κι αν δεν είναι όλα απόλυτα διαυγή, η Αφροδίτη από τον Λέοντα επαναφέρει τη χαρά και την απόλαυση στην ατμόσφαιρα. Το τρίγωνό της με τον Χείρωνα και η όψη χιαστί που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, συμβάλλουν σε αυτή τη διεργασία. Είναι μια διαδικασία επούλωσης και μάθησης, γι’ αυτό χρειάζεται τον χρόνο της. Χειριστείτε τη με προσοχή, χωρίς να ξεχνάτε να εκτιμάτε τις ηλιόλουστες στιγμές της!

Ο Ερμής από τον Καρκίνο σχηματίζει μια αντίθεση με τον Κρόνο και μια όψη χιαστί με τον Άρη. Με απλά λόγια, η έκφραση των συναισθημάτων σας στους άλλους, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα ακολουθήσουν το δικό σας σκεπτικό. Κάποιες φορές αυτό τους απομακρύνει, εκεί που θεωρούσατε ότι τα είχατε όλα τακτοποιημένα. Το σκεπτικό του καθενός διέπεται από τα προσωπικά του συναισθηματικά δεδομένα αυτή τη στιγμή, κάτι που αντανακλάται στις πράξεις του! Αν έχετε ανάγκη από επικύρωση ή σύμπραξη, να διαμορφώνετε τα λεγόμενά σας ανάλογα στην πορεία… Παρατηρήστε τις αντιδράσεις και προσαρμόστε την προσέγγισή σας από τα αποτελέσματα που βλέπετε.

Αν σας ακούγεται κοπιαστικό, μπορεί να έχετε δίκιο μπορεί και όχι. Πάντως έχει αποτέλεσμα. Η επιτυχία έρχεται με την σταδιακή επεξεργασία των δεδομένων, δεν υπάρχουν γρήγορες συνταγές.

Αν εσείς αναζητάτε την άμεση χαρά και απόλαυση, συντηρήστε το όραμα και τη λαχτάρα με την εστίασή σας. Δεν αποκλείονται οι εκλάμψεις. Βασιστείτε σε αυτές, για να εμπνέεστε και να θυμάστε πού θέλετε να πάτε! Υπάρχει αρκετή ένταση στην ατμόσφαιρα, με την Αφροδίτη και τον Άρη να σχηματίζουν ένα διευρυμένο Τ-τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτοί οι κυρίαρχοι παράγοντες αναδύουν συνδυαστικά επιρροές δημιουργικότητας, καινοτομίας και δράσης.

Η έντονη συνεύρεσή τους στον άξονα των Δεσμών, δείχνει ότι όλο αυτό το κλίμα είναι αναζωογονητικό καθώς το διανύετε. Επιλέξτε να μην προβάλετε αντίσταση αλλά να επιδιώκετε το κλείσιμο του χάσματος – ανάμεσα σε όσα λειτουργούν και όσα δεν λειτουργούν πλέον!

Το Σάββατο η Σελήνη περνά στον Λέοντα. Θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα και θα συναντήσει την Αφροδίτη. Καβαλήστε αυτή τη δημιουργική παρόρμηση και καλπάστε μαζί της. Το απόγευμα, η Σελήνη θα προσεγγίσει τον Βόρειο Δεσμό και θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Άρη. Αν δεν χορεύετε ήδη, αρχίστε να χορεύετε – μεταφορικά μιλώντας. Τα συναισθήματα είναι αισιόδοξα, η ένταση είναι θετική. Αξιοποιήστε τη όπου μπορείτε, δημιουργήστε εσείς την ιστορία που θα σας πάει παρακάτω!

Το βράδυ η Σελήνη θα συναντήσει τον Δία σε ένα τετράγωνο, που θα ρίξει κι άλλα ξύλα στη φωτιά… Μέχρι το πρωί της Κυριακής, το φεγγάρι θα σχηματίσει όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα. Έχουν ανοίξει οι σελίδες του παραμυθιού της μοίρας, ένα λυρικό και ρομαντικό μονοπάτι απλώνεται… Θα σας ικανοποιήσει!

Την Κυριακή, η Σελήνη από τον Λέοντα θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο. Τώρα νιώθετε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα, αναζητήστε στο δικό σας μονοπάτι τις ευκαιρίες για να το κάνετε!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments