Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Κόστα Ρίκα – Σερβία 0-1

Μουντιάλ 2018: Κόστα Ρίκα – Σερβία 0-1
Η Σερβία κατάφερε και πήρε την πρώτη της νίκη στο Μουντιάλ με 0-1 απέναντι στην Κόστα Ρίκα.

Με τέρμα του αρχηγού της, Αλ. Κολάροφ η Σερβία κατάφερε να νικήσει με 0-1 την Κόστα Ρίκα στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Κλασική ευκαιρία της αναμέτρησης ήταν για την Κόστα Ρίκα στο 12ο λεπτό, όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ με πάσα, ο Γκονζάλες βρέθηκε ανενόχλητος απέναντι από την εστία, έπιασε την κεφαλιά, αλλά άτσαλα, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει άουτ.

Στο 27′ η Σερβία βρέθηκε κοντά στο γκολ όταν ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά δεν πλάσαρε σωστά και ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Στο 43′ ο Νάβας έδιωξε εντυπωσιακά τη μπάλα σε τρομερό ψαλιδάκι του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, σε μια φάση που σταμάτησε λανθασμένα για οφσάιντ.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Σερβία έχασε κλασική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Μίτροβιτς, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα, βρέθηκε τετ α τετ με τον Νάβας, αλλά ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης να είπε «όχι» και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 58′ ο Κολάροβ πέτυχε το γκολ της νίκης με απευθείας φοβερή εκτέλεση φάουλ.

Το τέρμα του Κολάροβ:

Οι ενδεκάδες:

  • Κόστα Ρίκα: Νάβας, Ακόστα, Γκονζάλες, Μπόρχες, Ντουάρτε, Βενέγκας (60’ Μπολάνιος), Κάλβο, Γκαμπόα, Mπράιαν Ρουίς, Γκουσμάν (73΄Κόλιντρες), Ουρένια (67’ Κάμπελ).
  • Σερβία: Στοϊκοβιτς, Τόσιτς, Μιλιβόγιεβιτς, Ιβάνοβιτς, Μίτροβιτς (89′ Πρίγιοβιτς), Τάντιτς (82′ Ρουκάβοινα), Κολάροφ, Μιλένκοβιτς, Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Μάτιτς, Λιάγιτς (70΄Κόστιτς).
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments