Υγεία

Αδυνάτισμα: Τα βότανα που είναι σύμμαχος στην απώλεια κιλών

Αδυνάτισμα: Τα βότανα που είναι σύμμαχος στην απώλεια κιλών
Η μάχη με την ζυγαριά πολλές φορές είναι δύσκολη. Υπάρχουν βότανα όμως που βοηθούν στο αδυνάτισμα.

Το αδυνάτισμα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όσοι προσπαθούν να χάσουν κιλά, να ξέρουν ότι έχουν βότανα – συμμάχους στην προσπάθεια απώλειας κιλών.

Τα βότανα που βοηθούν στο αδυνάτισμα

Λουίζα. Θεωρείται η «βασίλισσα» του αδυνατίσματος, με μεγάλη διουρητική δράση που βοηθά στη μείωση της κατακράτησης και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Ιβίσκος. Ο «ρυθμιστής» του μεταβολισμού, ενισχύει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και του εντέρου, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και μειώνει την αρτηριακή πίεση.

Αψιθιά. Η αψιθιά βοηθά στον μεταβολισμό των υδατανθράκων, μειώνει τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα και κόβει «μαχαίρι» τις λιγούρες για γλυκό.

Γκουαρανά. Το γκουαρανά έχει την ιδιότητα να μειώνει την όρεξη και την πείνα, δίνει ενέργεια στον οργανισμό και ενισχύει την καύση λίπους και θερμίδων.

Ταραξάκος ή πικραλίδα. Αυξάνει το αίσθημα κορεσμού, μεταβολίζει καλύτερα τα λίπη και τα σάκχαρα και επιβραδύνει την πέψη.

Μην ξεχνάτε πως τα βότανα από μόνα τους δεν μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα. Εάν ωστόσο τα συνδυάσετε με ένα πρόγραμμα άσκησης και προσεγμένη διατροφή τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπερτροφές για ευκολότερο αδυνάτισμα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments