Ζώδια

Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 16-22/06

Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 16-22/06
Ερωτικό ωροσκόπιο.

Ερωτικό ωροσκόπιο

Κριός

Τα δράματα μέσα στις παρέες είναι αυτά που τις ενδυναμώνουν, που τις μετατρέπουν σε στηρίγματα ζωής. Δημιουργούνται οι αναμνήσεις μέσα από γέλια που μοιράζονται.

Τι γίνεται όταν μπουν καινούργιοι άνθρωποι σε αυτή την παρέα, με καινούργιες απόψεις και καινούργια ενδιαφέροντα – ίσως και ερωτικά; Αυτή είναι η αληθινή ζωή, δεν είναι τηλεοπτικό ριάλιτι. Εσείς επιλέγετε τα αντικείμενα του πόθου σας, όχι οι φίλοι σας.

Ταύρος

Αν δεν καταλαβαίνετε γιατί ένα άτομο σας αντιμετωπίζει με υπεκφυγές, η ατμόσφαιρα αυτής της εβδομάδας θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το κλίμα.

Ίσως είναι ντροπαλό, ίσως έχει ανάγκη από ενθάρρυνση, ίσως δεν το έλκετε όσο νομίζετε. Αυτή την εβδομάδα θα μάθετε περί τίνος πρόκειται, για το καλό σας.

Δίδυμοι

Υπάρχει διάσταση ανάμεσα στα λόγια και τις πράξεις ενός ατόμου. Μπορεί να θεωρεί ότι δεν το έχετε προσέξει, κάτι που δείχνει ότι δεν ξέρει με ποιον έχει να κάνει! Χαράξτε νέα έναρξη σε αυτή τη σχέση με απόλυτη ειλικρίνεια, ακόμα κι αν σας είναι άβολο.

Καρκίνος

Το θερινό ηλιοστάσιο βρίσκει τον Ήλιο στο ζώδιό σας! Σας χαρίζει το λαμπρό φως του για τα γενέθλιά σας, που θα τραβήξει την προσοχή πάνω σας και θα αποτελέσει αφορμή για πάρτυ. Η αλλαγή σκεπτικού για την κοινωνική σας δραστηριότητα θα σας χαρίσει απρόσμενες προσεγγίσεις – κι αυτό είναι πολύ θετικό!

Λέων

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σας ωθεί σε ανακατατάξεις προκειμένου να προσαρμοστείτε. Η αντίθεσή της με τον Άρη θα επιφέρει δυναμικές δονήσεις, που στόχο έχουν να σας ζευγαρώσουν! Να αναμένετε «επιθέσεις» από επίδοξα ταίρια και πολλά καυτά ραντεβού, γι’ αυτό προσαρμόστε ανάλογα την ατζέντα σας για τις επόμενες πολυάσχολες εβδομάδες!

Παρθένος

Μπορεί να μην συμβαίνει τίποτα, μπορεί κάποιο άτομο απλά να θαυμάζει το τακτοποιημένο γραφείο σας. Αν γίνεται αυταρχικό και προσπαθεί να οργανώσει τον περιβάλλοντα χώρο σας, θέλει να σας εντυπωσιάσει με την πρακτική του σκέψη και την τυπική του στάση… Δεν είναι πολύ ερωτικό, το καθαρματάκι;

Ζυγός

Μια εγκάρδια συζήτηση με άτομα του κύκλου σας, θα σας δώσει κάποιες σημαντικές πληροφορίες. Ακόμα κι αν γνωρίζατε τα στοιχεία, έχει διαφορά να τα ακούτε από άλλους. Ο στόχος του

«παιχνιδιού» είναι να συνειδητοποιήσετε ότι μόνο εσείς μπορείτε να πάτε τις καταστάσεις παρακάτω. Το σκηνικό είναι έτοιμο, χρειάζεται μόνο το δικό σας βήμα.

Σκορπιός

Η πίεση που σας ασκούν ο Δίας και ο Ποσειδώνας, είναι για το καλό σας και την ευημερία σας. Αυτό ευνοεί ιδιαίτερα τους αδέσμευτους του ζωδίου, γιατί θα αναδείξει τα συναισθήματα ενός ατόμου… Όχι μόνο είναι διασκεδαστικό, πράγματι θέλει περισσότερα από εσάς!

Τοξότης

Ο Ήλιος θα αποτραβηχτεί από το δικό σας στερέωμα την Πέμπτη. Ίσως να μην προσέξετε εκείνο το ιδιαίτερο άτομο, που διαθέτει το χάρισμα να ικανοποιήσει την ανάγκη σας για δημιουργικές ανταλλαγές απόψεων. Μήπως εσείς επιλέγετε να μην προσεγγίσετε, παρόλο που το έχετε εντοπίσει;

Αιγόκερως

Ο Κρόνος και ο Ουρανός ανοίγουν παραθυράκια στους κανόνες σας! Σας βοηθούν να αποδράσετε λίγο από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σας, που σας πνίγουν και δεν σας αφήνουν να φερθείτε ανέμελα. Τα πρακτικά εμπόδια αίρονται, γεμίστε το περιθώριο που σας δίνεται με ψυχαγωγία και χαρά.

Υδροχόος

Ο Άρης είναι στο ζώδιό σας και σχηματίζει μια αντίθεση με την Αφροδίτη. Οι νέο-δεσμευμένοι Υδροχόοι μπορεί να νιώσετε κάποιους δισταγμούς, μια ώθηση που θα αυξήσει τις σκέψεις της ελευθερίας έναντι αυτών της αφοσίωσης… Είναι η στιγμή της απόφασης, από εσάς εξαρτάται – πάλι!

Ιχθύες

Βλέπετε ξεκάθαρα πόσο αρέσετε σε ένα άτομο. Ωστόσο, η άποψή του για την πρακτική του ρομάντζου δεν συνάδει με τη δική σας. Ο καθένας εκφράζετε με διαφορετικό τρόπο, παραμερίστε τις προσδοκίες σας και απολαύστε τη λατρεία που σας δείχνουν τα μάτια!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments