Ζώδια

Ερωτοσκόπιο Κυριακής για όλα τα ζώδια

Ερωτοσκόπιο Κυριακής για όλα τα ζώδια
Ερωτοσκόπιο 17/06 Κυριακή ωροσκόπιο.

Ζώδια Κριός

Όσο περισσότερο επικεντρώνεστε σε αυτά που υποτίθεται ότι δεν πάνε καλά στη σχέση σας, τόσο πιο γρήγορα θα σταματήσετε να βλέπετε αυτά που πάνε καλά. Ήρθε η ώρα να εξετάσετε σε τι σημείο βρίσκονται αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν. Επαναξιολογήστε το σημείο εστίασής σας.

Ζώδια Ταύρος

Είναι δύσκολο να ισορροπείτε ανάμεσα στην καριέρα και την ερωτική σας σχέση, και η κάθε μέρα απαιτεί και κάτι διαφορετικό από εσάς. Δώστε περιθώριο στον εαυτό σας – αν κάνετε κάποιο λάθος, μάθετε από αυτό, ζητήστε συγγνώμη και προχωρήστε παρακάτω.

Ζώδια Δίδυμοι

Είναι μια καλή στιγμή για να ταράξετε λίγο τα νερά. Αν περνάτε όλα σας τα βράδια τώρα τελευταία με φαγητό απέξω και ταινίες στον καναπέ, απλά κάντε το εντελώς ανάποδο. Βγείτε εκεί έξω και πηγαίνετε σε μια συναυλία ή ακόμη καλύτερα βγείτε για ένα νυχτερινό ξεφάντωμα στην πόλη.

Ζώδια Καρκίνος

Η διαδικασία για να μείνετε με κάποιον άλλον μπορεί να φαντάζει περίπλοκη, αν κάνετε πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ωστόσο, στην πραγματικότητα πρόκειται απλώς για μερικά μαζεμένα μικρά και εύκολο να επιτευχθούν βήματα. Ξεκινήστε σιγά-σιγά και επικεντρωθείτε σε ένα πράγμα τη φορά.

Ζώδια Λέων

Εσείς οι δύο περνάτε υπέροχα μαζί απλά και μόνο κάνοντας χαζομάρες. Ανέκδοτα, επιτραπέζια παιχνίδια, παράτολμα πράγματα – όλα είναι στο παιχνίδι. Αυτό το κέφι είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται η σχέση σας – όλα αυτά λειτουργούν σαν τονωτικό.

Ζώδια Παρθένος

Υπάρχει τόσο ισχυρή ενέργεια στο σύμπαν, που είναι πολύ εύκολο να αρχίσετε να παρεξηγείτε ακόμη και το παραμικρό σχόλιο από τον/τη σύντροφό σας. Αλλά κάτι τέτοιο είναι απλώς χάσιμο χρόνου. Μην τα παίρνετε όλα προσωπικά. Αντιδράστε σύμφωνα με την κοινή λογική.

Ζώδια Ζυγός

Σκέφτεστε μήπως αναβιώσετε κάποιο παιδικό σας ενδιαφέρον για να αναζωογονήσετε τη σχέση σας; Μαθήματα τοξοβολίας κανείς; Ακόμη και αν απλά πάτε στην πίσω αυλή και χτίσετε ένα δεντρόσπιτο θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Ζώδια Σκορπιός

Το μόνο που κάνατε ήταν μια απλή ερώτηση αλλά ο/η σύντροφος σας σάς έδωσε μια πολύ μπερδεμένη απάντηση! Μια στιγμή – είστε βέβαιοι ότι η ερώτηση σας ήταν τόσο απλή; Μόλις ξεμπερδέψετε με αυτό, να δείτε που και οι δυο σας θα γελάτε όποτε το θυμάστε.

Ζώδια Τοξότης

Λίγο φλερτ φέρνει λίγη ζωντάνια στη ζωή σας. Οπότε, όταν αυτός ο/η χαριτωμένος/η τύπος/κοπέλα στο ντελικατέσεν της γειτονιάς σας σάς φλερτάρει βάζοντας παραπάνω σαλάμι στο σάντουιτς που σας σερβίρει, πηγαίνετε σπίτι και μοιραστείτε αυτή την ενέργεια (και το φαγητό σας) με τον/τη σύντροφό σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Το σύνθημά σας σήμερα είναι «η κομψότητα κρύβεται στην απλότητα», ιδιαίτερα αν εσείς και ο/η σύντροφός σας βρίσκεστε στη μέση κάποιων σημαντικών σχεδίων. Κουβεντιάστε όλες τις πιθανότητες, αλλά να επιστρέφετε πάντα στα βασικά.

Ζώδια Υδροχόος

Κάποιος καλός σας φίλος θέλει να τον συνοδεύσετε, όταν το να βγείτε έξω για διασκέδαση είναι το τελευταίο πράγμα που περνάει από το μυαλό σας. Κάντε το όπως και να έχει. Μετά από αυτό θα εκτιμήσετε ακόμη περισσότερο τη σχέση που έχετε.

Ζώδια Ιχθύες

Συμβαίνουν πάρα πολλά – ούτε εσείς ούτε ο/η σύντροφός σας ξέρετε πώς να τα αντιμετωπίσετε όλα. Πραγματικά χρειάζεται να βγάλετε νόημα από όλο αυτό τώρα αμέσως; Γιατί απλά δε χαλαρώνετε και να περιμένετε μέχρι να έχετε όλες τις πληροφορίες πριν βγάλετε οποιαδήποτε συμπεράσματα;

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments