Ζώδια

Η εποχή του έρωτα, της ξεγνοιασιάς και των εκπλήξεων

Η εποχή του έρωτα, της ξεγνοιασιάς και των εκπλήξεων
Στα όνειρα το καλοκαίρι είναι πάντα ένα καλό στοιχείο που δηλώνει ευχάριστα γεγονότα ή νέα.

Καλοκαίρι. Η εποχή του έρωτα, της ξεγνοιασιάς και των εκπλήξεων. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι την περίοδο που διανύουμε τα όνειρά μας έχουν μια αύρα περισσότερο ανέμελη και… θαλασσινή!

Παραλίες, καταπράσινα νερά, κρασί, εκκλησιές, καμπαναριά και… καρχαρίες! Ναι, στα όνειρα «όλα παίζουν» -ακόμη και το καλοκαίρι- για αυτό καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε από τώρα ορισμένα ζητήματα για να ξέρουμε τι μας συμβαίνει και κυρίως, τι ενδέχεται να συμβεί στη ζωή μας το επόμενο διάστημα.

Αφορμή για να γράψουμε για τα όνειρα τα καλοκαιρινά στάθηκε η ιστορία μιας αναγνώστριας, η οποία μοιράστηκε μαζί μας όλα όσα ονειρεύτηκε πριν από μερικές ημέρες. Ο λόγος που αποφάσισε να ζητήσει την άποψή μας έχει να κάνει με το ότι δεν μπορούσε να ξεκαθαρίσει κατά πόσο το όνειρο που είδε ήταν καλό ή επρόκειτο απλώς για ένα… δυσοίωνο προμήνυμα.

Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά Το σκηνικό στο όνειρό της φίλης μας ήταν κάτι παραπάνω από «μαγευτικό». Ήταν Καλοκαίρι και εκείνη βρισκόταν ξαπλωμένη πάνω στην καυτή άμμο μιας άγνωστης παραλίας. Στο ένα χέρι κρατούσε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και στο άλλο, μια φέτα κομμένο καρπούζι. Όλα έδειχναν υπέροχα και η αναγνώστρια μας απολάμβανε τα καλά της ζωής, ενώ άκουγε και ένιωθε το κύμα να «σκάει» στα πόδια της. Υπήρχε, όμως, κάτι που της προκαλούσε ένα έντονο αίσθημα θλίψης: Ήταν ολομόναχη. Κοιτούσε γύρω της ξανά και ξανά αλλά το ανθρώπινο στοιχείο απουσίαζε από την ονειρική της παραλία. Αποφάσισε να βουτήξει στη θάλασσα. Τα νερά ήταν παγωμένα αλλά ήθελε να κολυμπήσει για να σταματήσει -έστω και για λίγο- να σκέφτεται τη μοναξιά της. Δεν θυμόταν πώς είχε βρεθεί εκεί, ούτε πού βρισκόταν. Το μόνο που ήξερε ήταν ότι ένιωθε πως είχε όλα όσα ήθελε στη ζωή, αλλά κανέναν για να τα μοιραστεί.

Είχε μόλις αρχίσει να κολυμπά όταν άκουσε την καμπάνα μιας εκκλησιάς να χτυπά δυνατά και μανιασμένα. Τι μπορεί να συμβαίνει, διερωτήθηκε και προτού προλάβει να ολοκληρώσει τη σκέψη της, είδε τον τρόμο με τα μάτια της. Ένας καρχαρίας έκανε κύκλους γύρω της και ετοιμαζόταν να της επιτεθεί. Τελικά -και προς μεγάλη της ανακούφιση- αφού πάλεψε μαζί του, το σαρκοβόρο ψάρι απομακρύνθηκε από εκείνη και χάθηκε στα βαθιά νερά. Βγήκε στη στεριά τρομαγμένη. Συνειδητοποίησε, ωστόσο, ότι πλέον δεν ήταν μόνη. Ένας νεαρός άντρας στεκόταν μπροστά της. Ήταν ο ίδιος άντρας ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε χτυπήσει την καμπάνα αλλά δεν είχε βουτήξει στη θάλασσα για να τη βοηθήσει. Άρχισε να του φωνάζει και γρήγορά, ένας έντονος καβγάς ξέσπασε πάνω στη χρυσαφένια άμμο. Τόσο πολύ φώναζε στο όνειρό της που τελικά, ξύπνησε ταραγμένη και μπερδεμένη.

Μα τι σημαίνουν, τέλος πάντων, όλα αυτά;

Τι μπορεί να σημαίνουν, λοιπόν, όλα όσα είδε στο όνειρό της; Από τη μία το ειδυλλιακό σκηνικό και από την άλλη ο καρχαρίας και ο καβγάς. Επειδή πρόκειται για στοιχεία που πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται συχνά κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής, αποφασίσαμε να τα αναλύσουμε με τη βοήθεια του ονειροκρίτη.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, δηλαδή το… Καλοκαίρι. Όπως στην πραγματική ζωή, έτσι και στα όνειρα το καλοκαίρι είναι πάντα ένα καλό στοιχείο που δηλώνει ευχάριστα γεγονότα ή νέα.

Τι γίνεται, όμως, με το κρασί και το καρπούζι; Έχουν, όντως, κάποιο κρυφό νόημα; Μια ματιά στο γράμμα «Κ» του ονειροκρίτη μας βοήθησε να λύσουμε τις απορίες μας! Όταν, λοιπόν, κάποιος βλέπει στον ύπνο του πως πίνει κρασί -και μάλιστα ότι τον κερνάνε- τότε οι πίκρες της καρδιάς του θα καταπραϋνθούν! Ακόμη καλύτερα νέα φέρνει, όμως, το καρπούζι διότι αν ονειρευτεί κάποιος πως το τρώει, θα μάθει ευχάριστα νέα και η ερωτική του επιθυμία θα είναι στο φουλ την επόμενη περίοδο! Προσοχή, όμως! Αν το καρπούζι δεν είναι γλυκό, τότε θα συμβούν τα ακριβώς αντίθετα. Όσον αφορά στο κολύμπι, ο ονειροκρίτης μάς αποκαλύπτει ότι τα πάντα εξαρτώνται από τα νερά της θάλασσας! Για παράδειγμα, αν είναι καθαρά και ήρεμα -όπως στην περίπτωση της αναγνώστριάς μας- τότε αυτό δείχνει ότι όποιος δει αυτό το όνειρο θα έχει καλή υγεία και οι δουλειές του θα πάνε καλά. Ωστόσο, αν τα νερά είναι βρώμικα ή λασπωμένα, θα έχει δυσκολίες και ασθένειες!

Τι γίνεται, όμως, με την καμπάνα, τον καρχαρία και τον καβγά; Τι σημαίνουν όλα αυτά τα στοιχεία που μπερδέψαν τη φίλη μας; Στην περίπτωση της καμπάνας, ο ονειροκρίτης δείχνει ότι ενδεχομένως θα έχει κάποια οικογενειακά προβλήματα που θα γίνουν δημοσίως γνωστά. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι άσχημα όσον αφορά στον καρχαρία και αυτό διότι παρά το γεγονός ότι το εν λόγω στοιχείο δίνει το μήνυμα ότι υπάρχει… «εχθρός ενόψει», αν κάποιος δει ότι τον σκοτώνει ή τον τραυματίζει, θα κατορθώσει τα ακατόρθωτα και θα απαλλαγεί από τους εχθρούς του!

Τα καλύτερα νέα για τη φίλη μας, όμως, έρχονται από τον καβγά! Ναι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη μας, αν μια ανύπαντρη δει στον ύπνο της ότι καβγαδίζει, θα γνωρίσει κάποιον με τον οποίο θα οδηγηθεί σε γάμο! Υπάρχει, άραγε, πιο καλοκαιρινό όνειρο;

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments