Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Βέλγιο – Παναμάς 3-0

Μουντιάλ 2018: Βέλγιο – Παναμάς 3-0
Ο μαχητικός Παναμάς άντεξε ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο λύγισε και το τελικό Βέλγιο - Παναμάς 3-0 ήρθε απόλυτα δίκαια. Δύο γκολ ο Λουκάκου, ο Μέρτενς άνοιξε το σκορ για το ντεμπούτο με το δεξί των Βέλγων στο Μουντιάλ 2018.

Για ένα ημίχρονο φάνηκε να αγχώνεται, αλλά η εικόνα του αγώνα σου έδειχνε πως όταν μπει το πρώτο γκολ όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Το πρώτο γκολ μπήκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, μόλις στο 47′ από τον Μέρτενς και το τελικό Βέλγιο – Παναμάς 3-0 ήρθε απολύτως φυσιολογικά, με τους Βέλγους να ξεκινούν, όπως αναμενόταν με θετικό τρόπο το Μουντιάλ 2018.

Ο μαχητικός Παναμάς άντεξε για ένα ημίχρονο. Έβλεπε τους Βέλγους να σπαταλούν ευκαιρίες και να είναι φλύαροι.

Ωστόσο δεν θα μπορούσε να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις απέναντι σε μια ομάδα με έναν… γαλαξία αστέρων.

Το πρώτο υπέροχο γκολ του Μέρτενς στο 47′ άνοιξε τον χορό των τερμάτων για το Βέλγιο και στη συνέχεια ανέλαβε ο Λουκάκου. Με δύο γκολ, ένα με κεφαλιά κι ένα με υπέροχο πλασέ σε τετ α τετ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, που ήρθε απολύτως δίκαια για την ομάδα του Μαρτίνεθ.

Οι ενδεκάδες:

Βέλγιο: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Μπογιάτα, Φερτόνχεν, Μενιέ, Βίτσελ (90′ Τσαντλί), Ντε Μπρόινε, Καράσκο (74′ Ντεμπελέ), Μέρτενς (83′ Θ. Αζάρ), Ε. Αζάρ, Λουκάκου.

Παναμάς: Πενέδο, Μουρίγιο, Ρ. Τόρες, Εσκομπάρ, Ντέιβις, Γκόμες, Κούπερ, Γκοντόι, Ροντρίγκεζ (63′ Ντίαζ), Μπαρσένας (63′ Γκ. Τόρες), Πέρεζ (74′ Τεχάδα).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments