Ζώδια

Ινδική Αστρολογία – Το Πεπρωμένο Της Αγάπης

Ινδική Αστρολογία – Το Πεπρωμένο Της Αγάπης
Ινδική Αστρολογία. Το πεπρωμένο της αγάπης!

Προβλέψεις για 1-2 εβδομάδες. Αστρολογία, πιο αναλυτικά:

Κριός: ΜΕΣΑ

Θέλετε να ξεμπλέξετε από τις παλιές σας αμαρτίες και να βρείτε έναν καινούργιο άνθρωπο που μπορεί να σας κάνει δίπλα του, να αισθανθείτε την γαλήνη. Στα καλά της εποχής, είναι και η οικονομική σας άνοδος.

Ταύρος: ΒΡΙΣΑΜΠΑ

Έχετε κάνει μια καινούργια σχέση ή επανασύνδεση, και το τωρινό σας πια μέλημα, είναι να διορθώσετε τα οικονομικά σας και κάποια οικογενειακά – κληρονομικά ζητήματα, που σας απασχολούν ίσως και χρόνια.

Δίδυμοι: ΜΙΘΟΥΝΑ

Εσείς δεν έχετε ακόμη βρει τον τρόπο, που μπορείτε να συνδυάσετε την αγάπη με την εργασία σας, που είναι τόσο απαιτητική. Μπορεί και στο τώρα οι χιλιομετρικές αποστάσεις, να είναι πρόβλημα, αλλά από το επόμενο διάστημα και αυτό θα ξεπεραστεί.

Καρκίνος: ΚΑΤΑΚΑ

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι η πρακτική σκέψη για να βρείτε την σωστή διέξοδο σε αυτήν την δύσκολη ερωτική σχέση που έχετε. Και το συντροφικό σας ταίρι, κάνει πραγματικά ότι μπορεί για να ρυθμίσει τα δικά του προβλήματα. Λέων: ΣΙΜΧΑ

Είναι μια εποχή, που θα δώσετε μεγάλη έμφαση στα εργασιακά και στις σπουδές σας. Σε δεύτερο στάδιο θα πρέπει να κοιτάξετε την σχέση σας, που ούτως ή άλλως πάει από το καλό στο καλύτερο και έτσι θα συνεχίσει.

Παρθένος: ΚΑΝΝΑ

Πολλά τα μυστικά που κρατάτε, και μάλλον δεν έχετε σκοπό για το επόμενο χρονικό διάστημα, να τα πείτε πουθενά. Φροντίστε μόνο να μην εμποδίζουν την ζωή και την καθημερινότητα σας, και όλα αυτά που ήδη ονειρεύεστε.

Ζυγός: ΤΟΥΛΑ

Έχετε αποδεχτεί κάποιες καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας, αλλά ο σύντροφος σας ακόμη δεν δείχνει να είναι ικανοποιημένος και μόνο πια εκφράζει τα παράπονα του. Μια πιο σοβαρή συζήτηση σίγουρα θα έδινε και τις τελικές λύσεις.

Σκορπιός: ΒΡΙΣΤΣΙΚΑ

Δεν έχετε ακόμη σκοπό να τα παρατήσετε. Επιθυμείτε να βρείτε τον τρόπο για να ζεστάνετε και πάλι την καρδιά του πρώην σας. Δεν θα είναι και τελικά τόσο δύσκολο. Από την καινούργια εβδομάδα οι συναντήσεις και οι επικοινωνίες θα φέρουν το καλό αποτέλεσμα.

Τοξότης: ΝΤΑΝΟΥΣ

Οι μοναχικές ημέρες που περνάτε μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά σας κάνουν και καλό στην σκέψη και όλα αυτά που έχετε σχεδιάσει για το υπόλοιπο του Καλοκαιριού. Από τον καινούργιο μήνα θα δεχτείτε και κάποια νέα πρόσωπα που θα σας κάνουν αίσθηση!

Αιγόκερως: ΜΑΚΑΡΑ

Στην περίπτωση που αισθάνεστε ότι κάτι μέσα σε αυτόν τον δεσμό δεν λειτουργεί όπως σας αξίζει, μάλλον θα πρέπει να μιλήσετε και να επανα-προσδιορίσετε καταστάσεις και αιτούμενα από τις δύο πλευρές.

Υδροχόος: ΚΟΥΜΠΑ

Η ψυχή σας είναι άκρως ικανοποιημένη από όλα αυτά που έχει αποβάλλει. Είναι μια εποχή, που το ζώδιο σας, θα βρει την γαλήνη, την ερωτική ισορροπία αλλά και οικονομική δυναμική για να αρχίσει μια καινούργια εποχή σας.

Ιχθείς: ΜΗΝΑ

Τα όρια σας τα ξέρετε. Τα όρια της άλλης πλευράς της σχέσης δεν τα ξέρετε ακόμη τόσο καλά άρα μην το παρακάνετε με την πίεση, προκειμένου να πάρετε όλα αυτά που ακόμη δεν σας έχουν αποδοθεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments