Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Ρωσία – Αίγυπτος 3-1

Μουντιάλ 2018: Ρωσία – Αίγυπτος 3-1
Η διοργανώτρια του Μουντιάλ 2018 Ρωσία νίκησε την Αίγυπτο με 3-1.

Η Ρωσία πήρε την δεύτερή της νίκη στο Μουντιάλ με 3-1 επί της Αιγύπτου και πλέον μπορεί να σκέφτεται τον πιθανό της αντίπαλο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο σκορ άνοιξε στο παιχνίδι στο 47′ λεπτό. Ο αρχηγός της Αιγύπτου Φατχί προσπαθώντας να διώξει την μπάλα, την βρήκε με το.. καλάμι και με απίστευτα φάλτσα την έστειλε στην εστία της Αιγύπτου.

Στο 59′, ο Τσερίσεφ διαμορφώνει το 2-0, ο οποίος ολοκληρώνει ιδανικά την φοβερή προσπάθεια του Φερνάντες και με το τέρμα του έφτασε τον Ρονάλντο στην πρώτη θέση των σκόρερ με τρία γκολ.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Τζιούμπα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Ρωσίας. Με όμορφο κατέβασμα και ένα “ξερό” σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αιγύπτιου τερματοφύλακα, γράφοντας το 3-0.

Το μόνο που κατάφερε η Αίγυπτος ήταν να μειώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μοχάμεντ Σαλάχ στο 73′.

Οι συνθέσεις:

  • ΡΩΣΙΑ (Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ): Ακινφέεφ, Μάριο Φερνάντες, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Τσέρισεφ (74’ Κουζιάεφ), Ζόμπνιν, Γκαζίνσκι, Γκολόβιν Ζιρκόφ (87’ Κουντριάσοφ), Σαμέντοφ, Τζιούμπα (79’ Σμόλοφ).
  • ΑΙΓΥΠΤΟΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Ελ-Σεναουί, Γκαμπρ, Χεγκάζι, Φάτι, Χαμέντ, Μόχσεν (82’ Καχράμπα), Σαλάχ, Αμπντελσάφι, Ελνένι (64’ Ουάρντα), Σαΐντ, Τρεζεγκέ (68’ Σόμπχι).
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments