Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Το doodle της Google αφιερωμένο και πάλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Μουντιάλ 2018: Το doodle της Google αφιερωμένο και πάλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου
Αφιερωμένο και σήμερα στο Μουντιάλ 2018 το doodle της Google.

Αφιερωμένο στους σημερινούς αγώνες του Μουντιάλ 2018 και στο κλείσιμο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων είναι το σημερινό Doodle της Google.

Στο πλαίσιο του 8ου ομίλου, η Κολομβία αντιμετωπίζει την Ιαπωνία στις 15:00 και η Πολωνία τη Σενεγάλη στις 18:00. Με αυτά τα δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων, ενώ το βράδυ ξεκινάει η δεύτερη αγωνιστική, με το ματς της Ρωσίας απέναντι στην Αίγυπτο στις 21:00.

Θυμίζουμε πως η Ρωσία είχε ξεκινήσει με το εντυπωσιακό 5-0 απέναντι στη Σαουδική Αραβία στο εναρκτήριο ματς του Μουντιάλ, ενώ η Αίγυπτος ξεκίνησε με ήττα, αφού έχασε στο φινάλε από την Ουρουγουάη με 1-0 και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Πιθανότατα σήμερα θα αγωνιστεί και ο Μοχάμεντ Σαλάχ, όπως αναφέρουν τα περισσότερα ΜΜΕ.

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ είχε παρακολουθήσει το πρώτο ματς από τον πάγκο, αφού ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν είχε ρισκάρει τη συμμετοχή του. Βασικός αναμένεται να είναι και ο Αμρ Ουάρντα, όπως συνέβη και στο ματς με την Ουρουγουάη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Viral: Ζωγραφίζοντας το παπούτσι του Μουντιάλ (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments