Ελλάδα

Οι νέες φωτογραφίες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Τουρκίας (pics)

Οι νέες φωτογραφίες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Τουρκίας (pics)
Συνεχίζεται η παραμονή τους στην Ανδριανούπολη, καθώς οι Έλληνες στρατιωτικοί είδαν για μια ακόμη φορά το αίτημά τους για αποφυλάκιση να απορρίπτεται.

Νέες φωτογραφίες από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνεχίζουν να κρατούνται στην Αδριανούπολη έδωσαν στην δημοσιότητα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας.

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που είδαν εκ νέου τις αρχές της γειτονικής χώρας να κλείνουν την πόρτα στο αίτημα αποφυλάκισής τους, φαίνονται σαφώς κουρασμένοι και εξουθενωμένοι από την κατάσταση.

Οι δυο τους κρατούνται εδώ και 111 ημέρες στις φυλακές της Ανδριανούπολης, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει συνταχθεί επίσημο κατηγορητήριο.

Να αναφερθεί, ότι σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, ήδη έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτησή τους στην ελληνική διπλωματική αντιπροσωπεία στην Άγκυρα και έτσι οι δυο ‘Ελληνες στρατιωτικοί διαθέτουν διεύθυνση μόνιμης κατοικίας στην Τουρκία.

Είχε απορριφθεί το προηγούμενο αίτημά τους

Στις 22 Μαΐου το τουρκικό δικαστήριο είχε πει «όχι» για τρίτη φορά στο αίτημα αποφυλάκισης των 2 Ελλήνων με το αιτιολογικό ότι κρίνονται ύποπτοι φυγής.

  • Δείτε φωτογραφίες:

Το βίντεο από τη μεταγωγή τους:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments