Ζώδια

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-6-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-6-2018
Επανασυνδέσεις Ζωδίων!

Κριός : Έχετε κάνει την μέρα νύχτα και το αντίθετο. Οι επαγγελματικές σας ασχολίες και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές που σίγουρα έχετε αφήσει στην γωνία, τον σύντροφο σας.

Ταύρος : Ξέρετε ότι μέσα στην οικογένεια σας, υπάρχουν κάποιες έμμεσες αντιδράσεις για την επιλογή που έχετε κάνει στον ερωτικό σας τομέα. Από το επόμενο διάστημα, σίγουρα όμως θα ξεπεραστούν.

Δίδυμοι : Οι δρόμοι και οι επαγγελματικές δραστηριότητες, που κάνετε μόνο τελικά σε καλό θα σας βγουν. Από τον νέο μήνα του Καρκίνου, θα έχετε την οικονομική άνεση για να οργανώσετε ποιοτικότερα το Καλοκαίρι σας.

Καρκίνος : Δεν είστε σε φάση, που μπορείτε να εντάξετε μέσα στην ζωή σας, και έναν νέο έρωτα. Ίσως από τον επόμενο μήνα ή από Φθινόπωρο, να είστε σε μια πιο κατασταλαγμένη κατάσταση.

Λέων : Προετοιμάστε την καρδιά σας, για μεγάλες αλλαγές. Ειδικά εσείς που είστε μόνοι σας, καλό θα ήταν να προσέχετε τις επιστροφές παλιών συντρόφων που θα σας πλησιάσουν άμεσα.

Παρθένος : Έχετε εμπλακεί μέσα σε δύο παράλληλες ερωτικές ιστορίες που θα πρέπει εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος, να ξεκαθαρίσετε. Ίσως και τελικά να πρέπει να μείνετε τελείως μόνοι σας.

Ζυγός :Σας έχουν γίνει κάποιες σοβαρές επαγγελματικές προτάσεις που δεν θα πρέπει να τις αρνηθείτε, και αν τελικά αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να φτιάξετε την οικονομική σας καθημερινότητα.

Σκορπιός : Οι έρωτες σας έχουν πραγματικά αποπροσανατολίσει, από αυτά που επιβάλετε να ολοκληρώσετε σε εργασία, σπουδές και λοιπά σας έργα. Μαζευτείτε λίγο!

Τοξότης : Τα πρόσωπα που σας αγαπούν, θέλουν να σας παρουσιάσουν έναν άνθρωπο που μάλλον τον ξέρετε, αλλά αυτήν την φορά υπάρχουν και κάποιες ερωτικές αποχρώσεις, πίσω από όλο αυτό.

Αιγόκερως : Μπορεί αυτός ο νέος έρωτας, να σας ταλαιπωρεί λίγο αλλά από το επόμενο διάστημα, θα έρθετε σαν εραστές πολύ πιο κοντά και η αγάπη θα σας κάνει όλα αυτά, να τα ξεπεράσετε.

Υδροχόος : Δεν είστε εσείς για συναισθηματικές και επικοινωνιακές υπερβολές μέσα στον δεσμό σας. Αν κάτι δεν σας αρέσει, το καλύτερο θα ήταν, να το αναφέρετε.

Ιχθείς : Μην ακονίζετε τα σπαθιά σας, για να αντιμετωπίσετε τον πρώην σας, που έρχεται και το μόνο που τελικά θα σας ζητήσει, είναι να του δώσετε και πάλι χώρο μέσα στην καρδιά σας.

Πηγή: oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments