Ζώδια

Η Αφροδίτη στο Λέοντα και πως μας επηρεάζει

Η Αφροδίτη στο Λέοντα και πως μας επηρεάζει
Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα.

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα στις 13 Ιουνίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 10 Ιουλίου. Έτσι λοιπόν, κατά το διάστημα αυτό τα οικονομικά και τα αισθηματικά αλλάζουν ριζικά διάθεση, ιδιαίτερα σε σύγκριση με το κλίμα που επικρατούσε όσο η Αφροδίτη βρισκόταν στον Καρκίνο. Η στοργικότητα και η αφοσίωση προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα παραμένουν, όμως ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται τώρα είναι πιο εξωστρεφής. Γίνεστε πιο δοτικοί, αλλά απολαμβάνετε και τη γενναιοδωρία των γύρω σας, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε υλικό επίπεδο. Βέβαια, η επιρροή που δέχεται κάθε ζώδιο είναι διαφορετική, γι’ αυτό πάμε να δούμε με ποιον τρόπο θα επηρεάσει τον καθένα ξεχωριστά (να διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας).

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα μεταφράζετε την ασφάλεια σε χρήμα, έτσι διαχειρίζεστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οικονομικά σας, προκειμένου να νιώθετε σιγουριά, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που, όπως και να το κάνουμε, τα έξοδα για την προσωπική σας ευχαρίστηση είναι πάντα περισσότερα. Παρ’ όλα αυτά, η διάθεση σας για εργασία είναι μειωμένη, έτσι επιλέγετε να ξεκουραστείτε περνώντας χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η κοινωνικότητά σας βρίσκεται στο ζενίθ, γεγονός που ωθεί να περάσετε πολύ και ποιοτικό χρόνο με τα άτομα που αγαπάτε σε διασκεδάσεις της αρεσκείας σας και, γιατί όχι, σε κάποιο ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον 4ο οίκο σας εκδηλώνετε μία ισχυρή επιθυμία να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του ή τις ελλείψεις του. Διαμορφώνετε το χώρο σας με πρόθεση να ανανεώσετε τόσο τη δική σας διάθεσης, όσο και των οικείων σας, ενώ καλείστε να παίξετε και το ρόλο του ρυθμιστή των σχέσεων ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς σας. Παράλληλα, διατηρείτε την κοινωνικότητά σας οργανώνοντας συγκεντρώσεις και συνεστιάσεις στην “έδρα” σας, δεδομένου ότι η διάθεσή σας είναι καλή και θέλετε να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητά σας αποκτά ρυθμό, ένταση και χρώμα, γεγονός που σας κάνει πιο κοινωνικούς απ’ ότι συνήθως και πιο αισιόδοξους. Μέσω των δημοσίων σχέσεων επιτυγχάνετε τους στόχους σας, ενώ δεν αποκλείεται να γίνετε αποδέκτες πληροφοριών που σχετίζονται ανθρώπους ή καταστάσεις που δεν ήταν ξεκάθαροι απέναντί σας το περασμένο διάστημα. Ωστόσο, τίποτα δε φαίνεται να σας πτοεί, καθώς η διάθεσή σας είναι πολύ ευχάριστη για να ασχοληθείτε με μικρότητες. Έτσι, επιλέγετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με εκείνους που πραγματικά μετράνε για εσάς, ενώ είναι πολύ πιθανό να οργανώσετε και εκδρομές που θα ανανεώσουν τόσο εσάς, όσο και τους αγαπημένους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη δραστηριότητα παρουσιάζεται για εσάς στον οικονομικό σας τομέα, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο 2ο οίκο σας φέρνει μαζί της και πολλές εκπλήξεις. Αυτό θα το διαπιστώσετε άμεσα χάρη στην απρόσμενη αύξηση των εσόδων σας, ωστόσο η διέλευση αυτή δε σας δείχνει το καλό της πρόσωπο μόνο στον υλικό τομέα, αλλά και στον συναισθηματικό. Δίνετε έμφαση στα οικονομικά αυτό διάστημα είναι γεγονός, όμως έχετε αρωγούς, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, την οικογένεια και τους φίλους σας, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεστε ξεκάθαρα πια το ποιοι είναι εκείνοι που σας νοιάζονται πραγματικά. Η υποστήριξή τους είναι ισχυρή τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε υλικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο υπερτονίζεται η κοινωνικότητα και η αισιοδοξία σας, χαρακτηριστικά που ενδεχομένως είχατε καταπνίξει το περασμένο διάστημα. Τώρα με αυτή τη διέλευση νιώθετε πιο ανάλαφροι και πιο ευδιάθετοι, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνετε όλα όσα συνέβαιναν παρασκηνιακά τόσο καιρό είτε αφορούν σε καταστάσεις, είτε σε ανθρώπους. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να σας πτοήσει, έτσι αντιμετωπίζετε τις πληροφορίες που έρχονται σε εσάς με απαξίωση, άλλωστε είστε πολύ ανώτεροι για να ασχοληθείτε με μικρότητες. Επιλέγετε να έχετε γύρω σας ανθρώπους που εκτιμάτε και να περνάτε καλά, ενώ ταυτόχρονα θέτετε νέους στόχους σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης από το 12ο οίκο σας σας κάνει ακόμα πιο εσωστρεφείς απ’ ότι συνήθως και σας δημιουργεί την ανάγκη να αποσυρθείτε κοινωνικά και να αναζητήσετε τα λάθη σας τόσο σε υλικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Μέσα από αυτές τις εσωτερικές ζυμώσεις που γίνονται χαράζετε τη “στρατηγική” που θα ακολουθήσετε στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα το αμέσως επόμενο διάστημα και όλα αυτά κάτω από άκρα μυστικότητα. Επιλέγετε να κρατάτε πράγματα για εσάς, κάτι που όπως φαίνεται σας βγαίνει σε καλό, δεδομένου ότι όσοι σας ανταγωνίζονται σε αυτούς τους χώρους θα έχουν πλήρη άγνοια για τις σκέψεις και τις προθέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Το διάστημα που ξεκινάει έχετε μία ισχυρή επιθυμία να βρίσκεστε με ανθρώπους που αγαπάτε, είτε είναι φίλοι, είτε σύντροφος, είτε οικογένεια. Διακατέχεστε από μεγάλη αισιοδοξία, η οποία κάνει τα όνειρα σας να φαντάζουν ρεαλιστικά, κάτι που δεν είναι απίθανο, καθώς γίνεστε αποδέκτες σημαντικής βοήθειας από τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Φυσικά, δείχνετε και εσείς αντίστοιχα την εκτίμηση και την αλληλεγγύη σας στο πρόσωπο τους, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ισχυρότερους δεσμούς. Η κατάσταση αυτή σας κάνει ευδιάθετους, με αποτέλεσμα να επιδίδεστε σε διασκεδάσεις και ψυχαγωγίες με τα πολύ αγαπημένα σας άτομα που είναι κοντά σας και σας στηρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο 10ο οίκο σας σας παροτρύνει να αξιοποιήσετε την έντονη κοινωνικότητα που σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα, για χάρη της κοινωνικής και της επαγγελματικής καταξίωσής σας. Η αλήθεια είναι πως ούτε εσείς οι ίδιοι θα μπορέσετε να κατανοήσετε πλήρως το πως η δημοτικότητά σας μπορεί να σας προσφέρει οφέλη από ανθρώπους που δεν περιμένατε. Ωστόσο, αυτή η πιθανότητα είναι πέρα για πέρα ρεαλιστική και έτσι βρίσκεστε ξαφνικά να απολαμβάνετε την εύνοια προσώπων που βρίσκονται ιεραρχικά πιο πάνω από εσάς. Δεν έχετε λοιπόν, παρά να το απολαύσετε, καθώς αυτή η θετική και απρόσμενη εξέλιξη θα έχει μακροπρόθεσμη επιρροή για την σταδιοδρομία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διέλευση αυτή της Αφροδίτης υπερτονίζει την έμφυτη αισιοδοξία σας, γεγονός που σας κάνει να κινήστε στον επαγγελματικό σας χώρο με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Έτσι αυτό το διάστημα και ανεξάρτητα από τους χώρους που κινήστε, χτίζετε πολύ προσεχτικά την εικόνα σας, την οποία αξιοποιείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να ωφεληθείτε τόσο κοινωνικά, όσο και επαγγελματικά. Το σημαντικό είναι πως ασκώντας την υψηλή τέχνη της διπλωματίας καταφέρνετε να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας ακόμα και με εκείνους που σας ανταγωνίζονται. Φυσικά δεν περιστρέφεται το σύμπαν μόνο γύρω από τα επαγγελματικά σας, καθώς η ευχάριστη διάθεση που έχετε αυτές τις μέρες σας ωθούν να το ρίξετε έξω, λίγο παραπάνω απ’ ότι συνήθως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 8ο οίκο σας σας δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι η ερωτική σας ζωή είναι ο κύριος ρυθμιστής της εσωτερικής σας ισορροπίας. Εσείς πρώτοι και καλύτεροι απ’ όλους γνωρίζεται πως κάτι τέτοιο δεν είναι ρεαλιστικό ή τουλάχιστον όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Μόλις λοιπόν το συνειδητοποιήσετε αυτό, θα μπείτε στη διαδικασία να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας, όποια και να είναι η μορφή τους και να κρατήσετε μόνο τις ουσιαστικές και τις ισχυρές, είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε προσωπικές. Άλλωστε δεν θα δυσκολευτείτε και πολύ με την αξιολόγηση τους, καθώς εκείνοι που πραγματικά αξίζουν να μείνουν στη ζωή σας σας στηρίζουν ένθερμα σε κάθε βήμα που κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιρροή της Αφροδίτης σε αυτή τη διέλευση είναι πολυεπίπεδη και αρκετά ευχάριστη, κάτι που πρόκειται να αντιληφθείτε άμεσα, ξεκινώντας από μέσα σας. Νιώθετε πιο αισιόδοξοι από ποτέ, κυρίως σ’ ό, τι αφορά στις ανθρώπινες σχέσεις σας, ανεξάρτητα από τον τομέα που ανήκουν. Η οικογένεια, ο/η σύντροφος και οι φίλοι σας στέκονται αρωγοί σε όλους τους στόχους που θέτετε και σας αποδεικνύουν καθημερινά πόσο σημαντικοί είστε για εκείνους. Το παράδοξο είναι πως γίνεστε αποδέκτες της βοήθειας ακόμα και ανθρώπων μέσα από τον εργασιακό σας χώρο, που ενδεχομένως στο παρελθόν να είχατε έρθει σε ρήξη. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα διάστημα που αναθεωρείτε απόψεις για τις σχέσεις σας, απολαμβάνοντας την αλληλεγγύη και τη συντροφικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αλήθεια είναι πως η διέλευση αυτή της Αφροδίτης δε βοηθά πολύ στη συγκέντρωση της σκέψης σας σε επαγγελματικά ζητήματα, όμως καλείστε να δηλώσετε το παρόν. Υπάρχουν εκκρεμότητες που σας αναγκάζουν να ξεχάσετε πως είναι καλοκαίρι και ασχοληθείτε με τη διευθέτησή τους. Το περίεργο, ωστόσο, είναι πως δεν έχετε όρεξη για δουλειά, όμως με μεγάλη ευχαρίστηση αναλαμβάνετε ευθύνες, κυρίως για την εξυπηρέτηση ανθρώπων μέσα από τη δουλειά που βρίσκονται ιεραρχικά πάνω από εσάς. Βέβαια, αυτή η προθυμία σας φαίνεται πως σας βγαίνει σε καλό, καθώς δεν πρόκειται οι εργοδότες ή οι συνεργάτες σας να σας αφήσουν δυσαρεστημένους, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο.

Πηγή: oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments