Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Πορτογαλία – Μαρόκο 1-0

Μουντιάλ 2018: Πορτογαλία – Μαρόκο 1-0
Στο δεύτερο παιχνίδι της στο φετινό Μουντιάλ η Πορτογαλία πήρε το "τρίποντο" απέναντι στο Μαρόκο.

Με σκόρερ ξανά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Πορτογαλία νίκησε με 1-0 το Μαρόκο στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης μπήκε στο 4′. Ο Μοουτίνιο εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Ρονάλντο με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει, Ελ Κατζουί. Όπως και στο προηγούμενο ματς, έτσι και τώρα σκόραρε στο 4ο λεπτό και έφτασε τα 4 γκολ στο Μουντιάλ.

Πέντε λεπτά μετά το γκολ, ο Ρονάλντο έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο όταν πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, γύρισε ωραία το κορμί του και σούταρε με το δεξί, όμως έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στην ευκαιρία της Πορτογαλίας απάντησε στο 11’ το Μαρόκο όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Μάνουελ Ντα Κόστα έπιασε την κεφαλιά για να μπλοκάρει στην γωνία του ο Ρουί Πατρίτσιο.

Η Πορτογαλία με αυτή τη νίκη της έφτασε τους 4 βαθμούς στον όμιλο και έτσι έχει πλέον μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους «16».

Οι συνθέσεις:

  • Πορτογαλία: Ρούι Πατρίτσιο, Πέπε, Γκερέiρο, Φοντέ, Σέντριτς, Μουτίνιο (89’ Άντριεν), Ζοάο Μάριο (69’ Μπρούνο Φερνάντες), Σίλβα (59’ Μαρτίνς), Γουίλιαμ, Ρονάλντο, Γκουέντες.
  • Μαρόκο: Ελ Καζουί, Χακίμι, Ντα Κόστα, Μπενάτια, Ντιράρ, Ζιγιάχ, Ελ Αχμαντί (86’ Φαϊρ), Μπελαντά (76’ Καρσελά), Μουσουφά, Αμραμπάτ, Μπουταϊμπ (69’ Κααμπί).
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments