Αυτοδιοίκηση

Δήμος Νεάπολης – Συκεών: Εγκαινιάζονται ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές

Δήμος Νεάπολης – Συκεών: Εγκαινιάζονται ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές
Ο Δήμος Νεάπολης - Συκεών εγκαινιάζει το απόγευμα της Πέμπτης τις ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές.

Ο Δήμος Νεάπολης – Συκεών θα εγκαινιάσει τις ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές στην περιοχή των Πεύκων.

Οι δύο παιδικές χαρές ανακατασκευάστηκαν σύμφωνα με τους νέους αυστηρούς ευρωπαϊκούς όρους ασφάλειας.

Είναι οι παιδικές χαρές «Διάστημα» (Αγ. Τριάδος- Αγ. Δημητρίου- Αγ. Γεωργίου) και «4 Εποχές» (Μ. Ασίας-Ειρήνης- Βότση)..

Οι παιδικές χαρές ανοίγουν και επίσημα πλέον τις πύλες τους για να χαρίσουν καθημερινά άφθονες στιγμές δημιουργικού παιχνιδιού αλλά και χαλάρωσης.

Να προσφέρουν όμορφες στιγμές σε παιδιά, γονείς και παππούδες.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Νεάπολης – Συκεών “ η ολοκλήρωση της πλήρους ανακατασκευής και αναμόρφωσης και των δύο Παιδικών Χαρών είχε πραγματοποιηθεί εδώ και καιρό, την επίσημη παράδοσή τους όμως παρέτεινε η καθυστέρηση των τελικών πιστοποιήσεων των αρμόδιων αρχών”.

Οι παιδικές χαρές διαθέτουν ελαστικό δάπεδο, βρύσες, παγκάκια, καθιστικά με στέγαστρα, νέες μεταλλικές πόρτες και περιφράξεις, νέο, μη ενεργοβόρο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, παρτέρια με λουλούδια, θάμνους και δέντρα για να απολαμβάνουν τις ώρες τους μικροί και μεγάλοι επισκέπτες καθώς και άτομα με αναπηρία, για τα οποία προβλέπεται πλήρης πρόσβαση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, η ανακατασκευή των δυο παιδικών χαρών αποτελεί μέρος του προγράμματος που υλοποιεί ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, συνολικού προϋπολογισμού 4 εκατομμυρίων ευρώ, με αποκλειστική χρηματοδότηση από το δημοτικό ταμείο.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι ήδη έτοιμες και το προσεχές διάστημα αναμένεται να εγκαινιαστούν και άλλες δύο παιδικές χαρές στη Δ.Ε. Νεάπολης στις συμβολές των οδών Κασταμονής- Μητροπόλεως και Μητροπόλεως-Παγκάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμος Νεάπολης – Συκεών: Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments