Ζώδια

Ερωτοσκόπιο Πέμπτης για όλα τα ζώδια

Ερωτοσκόπιο Πέμπτης για όλα τα ζώδια
Ερωτοσκόπιο 21/06 Πέμπτη ωροσκόπιο.

Ζώδια Κριός

Μια έντονη συζήτηση σας αποκαλύπτει τα πάντα εκτός από αυτό που θέλετε πραγματικά να μάθετε. Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε είναι άσκοπος και ασυνήθιστος – και ξέρετε κάτι; Το ίδιο και του/της συντρόφου σας. Δοκιμάστε ξανά μια άλλη μέρα.

Ζώδια Ταύρος

Το να επικεντρώνεστε υπερβολικά στο πώς θα κάνετε τη σχέση σας να πετύχει μπορεί να σας προκαλέσει πολύ ένταση και άγχος. Αντ’ αυτού, δοκιμάστε να δώσετε προσοχή σε άλλα πράγματα – όπως για παράδειγμα πώς μπορείτε να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου. Αν καταφέρετε να απελευθερωθείτε από την πίεση, θα κάνετε θαύματα.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα τα οικογενειακά ζητήματα βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας. Ήρθε η ώρα να τα βάλετε στη θέση τους. Αν χρειαστεί, να έχετε έτοιμο ένα πλάνο διαφυγής με τον/τη σύντροφό σας σε περίπτωση που δεν μπορείτε να αντέξετε τόσο στενή επαφή με τους συγγενείς σας.

Ζώδια Καρκίνος

Πώς μπορείτε εσείς οι δύο να καλωσορίσετε ο,τιδήποτε ( ή οποιονδήποτε) καινούργιο στη ζωή σας αν είστε ακόμη κολλημένοι στα παλιά; Ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε πεποιθήσεις, συμπεριφορές και φιλίες. Απορρίψτε ό,τι δεν σας κάνει. Τώρα ήρθε η ώρα να αποφασίσετε τι θέλετε.

Ζώδια Λέων

Αν αισθάνεστε ευαίσθητοι τώρα – και ποιος δεν αισθάνεται με αυτές τις αστρικές επιρροές – θα είναι εύκολο να αρχίσετε να καταρρέετε λόγω μιας κίνησης, λέξης ή βλέμματος. Απλά να θυμάστε ότι η δική σας εκδοχή δεν είναι απαραίτητα η αλήθεια.

Ζώδια Παρθένος

Δε θυμάστε να δώσατε τη συγκατάθεσή σας για αυτό, αλλά συμβαίνει ούτως ή άλλως – και φαίνεται να παίζετεσημαντικό ρόλο σε αυτό. Πώς κατάφερε να σας πείσει ο/η σύντροφός σας; Και το πιο σημαντικό, μπορείτε να κάτσετε και να το απολαύσετε τώρα;

Ζώδια Ζυγός

Αν ο οργασμός δραστηριοτήτων που λαμβάνει χώρα τώρα σας εξαντλεί, υπάρχει πρόβλημα. Κάντε ένα διάλειμμα. Αποσυρθείτε στο σπίτι σας με βιβλία, ταινίες και μεγάλες συζητήσεις από καρδιάς με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ζώδια Σκορπιός

Και οι δύο σας πιέζατε τους εαυτούς σας υπερβολικά για πολύ καιρό τώρα. Κάντε ένα διάλειμμα! Αν ακολουθήσετε έναν πιο αργό ρυθμό θα μπορέσετε να απολαύσετε τις χαρές όλων αυτών που χάνατε τόσο καιρό, και θα ανακαλύψετε και έναν νέο δρόμο για να διαφύγετε από όλη αυτή την τρέλα γύρω σας.

Ζώδια Τοξότης

Χρειάζεται κότσια για να είναι κανείς ειλικρινής σε μία σχέση, αλλά ευτυχώς εσείς έχετε ό,τι χρειάζεται για να πείτε την αλήθεια – τόσο στον εαυτό σας όσο και στον/στη σύντροφό σας. Μόλις ξεκαθαρίσετε τις ανάγκες σας, το σύμπαν θα σας βοηθήσει να τις ικανοποιήσετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να βασιστεί στην καλοσύνη των ξένων. Αυτό περιλαμβάνει τους πάντες, μαζί και τον/τη σύντροφό σας. Μόνο και μόνο επειδή είστε δυνατοί χαρακτήρες δε σημαίνει ότι θα πρέπει να το περάσετε όλο αυτό μόνοι σας.

Ζώδια Υδροχόος

Κάποια ζητήματα οικογενειακής φύσεως απαιτούν από εσάς να συντονιστείτε όσο καλύτερα μπορείτε. Για πνευματώδεις τύπους όπως εσείς κάτι τέτοιο είναι παιχνιδάκι. Κάποιοι άλλοι – όπως για παράδειγμα ο/η αγαπημένος/η σας – βλέπουν αυτή την κατάσταση διαφορετικά. Προσπαθήστε να μιλήσετε ο ένας τη γλώσσα του άλλου.

Ζώδια Ιχθύες

Μήπως έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σας; Ήρθε η ώρα να φροντίσετε για αυτά που είναι σημαντικά και να αφήσετε τα υπόλοιπα να λυθούν από μόνα τους. Ζητήστε βοήθεια από τον/τη σύντροφό σας για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments