Ζώδια

Αστρολογία 21-23/06 – Επιθετικά πειράματα

Αστρολογία 21-23/06 – Επιθετικά πειράματα
Αστρολογία 21 Ιουνίου – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη (Λέων / Υδροχόο).

Η δεκτική, διπλωματική σας πλευρά βρίσκεται σε αντίθεση με την δυναμική, αποφασιστική σας πλευρά.

Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι είτε μια μάχη θελήσεων ανάμεσα στο Γιν και το Γιανγκ (τα δικά σας ή των άλλων) είτε μια νέα δημιουργική δυναμική που φέρνει σε αυτά μια νέα ισορροπία.

Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με τη μορφή θεμάτων στις σχέσεις, οικονομικές δυσκολίες ή διαμάχες για τον έλεγχο. Ή μπορεί να νιώσετε ότι έχει έρθει η ώρα να κάνετε πράξη σχέδια που σκεφτόσασταν καιρό, ειδικά όσα σχετίζονται με την ομορφιά, την αγάπη, τις σχέσεις, τα λεφτά, τα έξοδα και τις διαπραγματεύσεις.

Αν είστε συνήθως πιο άνετοι με τη Γιν ενέργεια (δεκτικοί, διπλωματικοί, προσανατολισμένοι στην ομορφιά), μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στην επιθετική ή δυναμική ενέργεια των άλλων. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να νιώσετε στριμωγμένοι στη γωνία ή ακόμα και ότι απειλείστε από κάποιον που φαίνεται θυμωμένος, πιεστικός ή ακόμα και ενθουσιώδης.

Αν είστε περισσότερο άνετα με την Γιανγκ ενέργεια (δυναμικοί, προσανατολισμένοι στη δράση, ευθείς). Μπορεί να νιώθετε ότι σας πείθουν ή σας χειραγωγούν για να ρίξετε λίγο τους τόνους στην ενέργειά σας για να γίνετε περισσότερο δεκτοί κοινωνικά. Όπως κι αν είστε, η όψη αυτή έχει να κάνει με την εύρεση μια συνεργάσιμης ισορροπίας που λειτουργεί και για τις δυο πλευρές, μέσα από τον συμβιβασμό, την διαπραγμάτευση και τη λύση των διαφωνιών. Είστε πιο ανοιχτοί από το συνηθισμένο στον αυθορμητισμό, τις εκπλήξεις και στο να ενεργείτε με τη διαίσθηση σας! Η αίσθηση του χιούμορ και της διασκέδασης συντονίζονται καλύτερα κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Οπως και η ικανότητά σας να ξεφεύγετε από παλιές τετριμμένες συνήθειες.

Είναι μια καταπληκτική περίοδος για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να πειραματιστείτε με κάτι που δεν θα κάνατε συνήθως. Για την ακρίβεια, μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο εύκολα ξεφεύγετε από την ρουτίνα σας. Τόσο πολύ μάλιστα που θα είναι καλό να προσέχετε να μην γίνετε απερίσκεπτοι υπό αυτή την όψη. Περάστε καλά πειραματειζόμενοι με διάφορα! Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι θέλετε περισσότερο αυθόρμητα, νέα και ασυνήθιστα πράγματα, που να είναι δύσκολο να μην νιώθετε ανησυχία και δυσαρέσκεια με την κοινή ζωή σας αυτή τη στιγμή.

Αλλά να θυμάστε, όταν προσπαθείτε να οργανώσετε τον αυθορμητισμό, χαλάει ο λόγος της ύπαρξής του. Και αν ψάχνετε για κάτι νέο και δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα που να σας ικανοποιεί. Προσπαθήστε να ψάξετε λίγο πιο βαθιά μέσα σας για να δείτε τι οδηγεί αυτή την ανάγκη. Μπορεί να βρείτε απαντήσεις που θα σας εκπλήξουν. Αυτή η διέλευση φέρνει ισχυρές λέξεις και ιδέες! Θα σας ζητήσει να επιτύχετε μια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική αντίληψη και στις διαπροσωπικές επιπτώσεις. Η επικοινωνία σας μπορεί να γίνει πιο διεισδυτική, ισχυρή ή πιο ανθεκτική από το συνηθισμένο τώρα και το λίγο θα είναι αρκετό, οπότε χρησιμοποιήστε αυτή την ικανότητα με φειδώ και προσοχή.

Κατά τον ίδιο τρόπο, οι λέξεις και οι αντιλήψεις των άλλων μπορεί να έχουν βαθύτερη και ισχυρότερη επίδραση πάνω σας απ’ ότι συνήθως. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ανάμεικτη ευλογία. Μπορεί να ανακαλύψετε κάποια βαθιά γνώση και ψυχολογική αλήθεια σε ότι σας λένε οι άλλοι. Αλλά μπορεί επίσης να λαμβάνετε και τις ασυνείδητες προβολές τους (δηλαδή οι αντιλήψεις τους και τα σχόλιά τους μπορεί να λένε περισσότερα για αυτούς απ’ ό,τι για εσάς).

Η βαθιά ειλικρίνεια μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι είναι αλήθεια και τι είναι παραμορφωμένο. Αποφύγετε να αντιδράτε στον αυτόματο πιλότο και δώστε στον εαυτό σας κάποιον ψυχικό και ψυχολογικό χώρο, για να αποφύγετε την εξουθένωση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments