Ζώδια

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 22-6-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 22-6-2018
Αφροδίτη αντίθεση Άρης.

Με διπλωματία και πρωτοτυπία μπορείτε σήμερα να καταφέρετε να εντυπωσιάσετε στους τομείς που σας ενδιαφέρει να το κάνετε. Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες ή/και απροσδόκητα γεγονότα, τα οποία θα σχετίζονται με τους χώρους όπου κινείστε.

Αφροδίτη αντίθεση Άρης

Η όψη αυτή επηρεάζει άμεσα τον οικονομικό τομέα και όσους ακόμα τομείς επηρεάζονται από αυτόν. Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε ότι θα προκύψουν συγκρούσεις για οικονομικούς λόγους σε όλους τους τομείς της ζωής σας, είτε ότι μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα σπάταλοι για αρκετούς και διαφορετικούς λόγους. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να ισχύσουν και τα δύο.

Σελήνη τετράγωνο Πλούτωνας (ανάδρομος) (03:34)

Είναι πιθανό να σας γεννηθούν δυσάρεστα συναισθήματα, ενώ με τον ίδιο τρόπο “χρωματίζονται” και οι σκέψεις σας, οι οποίες περιστρέφονται γύρω από τα οικονομικά και τα εργασιακά σας. Μη θεωρήσετε ότι αυτή σας η διάθεση θα έχει διάρκεια, καθώς σε λίγες ώρες θα υποχωρήσει.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 04:45 έως τις 22:45

Η μέρα σας μπορεί να μην ξεκινήσει πολύ ευχάριστα, καθώς ακόμα υπάρχει έντονη η επίδραση του τετραγώνου Σελήνης-Πλούτωνα. Όσο περνούν οι ώρες, όμως, η ψυχολογία και η σκέψη σας γίνονται σημαντικά πιο αισιόδοξες και φωτεινές.

Σελήνη τρίγωνο Ήλιος (23:50)

Όσο διαρκεί η συγκεκριμένη όψη, ανακτάτε την αισιοδοξία σας και κυρίως για τα ζητήματα που σας απασχολούσαν νωρίτερα μέσα στη μέρα. Σε αυτό σάς βοηθά η οικογένειά σας που σας κάνει να νιώθετε πιο σίγουροι για να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 1η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Προσοχή: τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 8η με 9η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια του εξαγώνου Ήλιου-Ουρανού και η επιρροή της αντίθεσης Αφροδίτης-Άρη εξαρτώνται από τους τομείς που επηρεάζονται στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Πηγή: oroskopos.tv

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments