Αθλητισμός

Βραζιλία – Κόστα Ρίκα: Δείτε τις ενδεκάδες του ματς (pic)

Βραζιλία – Κόστα Ρίκα: Δείτε τις ενδεκάδες του ματς (pic)
Βραζιλία - Κόστα Ρίκα στις 15:00. Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Σε περίπου 50 λεπτά θα ξεκινήσει το Βραζιλία – Κόστα Ρίκα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ 2018.

Με όλα της τα όπλα θα παραταχθεί η Βραζιλία στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα (15:00) για τη δεύτερη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Βραζιλιάνοι μετά την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι με την Ελβετία καίγονται για τη νίκη για να μην μπουν σε μπελάδες, ενώ αντίθετα η Κόστα Ρίκα ψάχνει τη μεγάλη έκπληξη που θα την βάλει εκ νέου στο παιχνίδι της πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση.

Ο προπονητής της σελεσάο, Τίτε επέλεξε να αφήσει στον πάγκο όπως και στο πρώτο παιχνίδι με την Ελβετία τον Ρομπέρτο Φιρμίνο και να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Γκάμπριελ Ζεσούς.

Βασικοί θα είναι και ο Φελίπε Κουτίνιο με τον σούπερ σταρ της Βραζιλίας, Νεϊμάρ, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση είχε έναν μικροτραυματισμό τον οποίο τελικά ξεπέρασε. Από την άλλη η Κόστα Ρίκα δεν ξεκινάει με κάποια μεγάλη έκπληξη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στον πάγκο βρίσκεται ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments