Ελλάδα

Δουρουντάκης: Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του

Δουρουντάκης: Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του
Θαμμένος σε ένα λάκκο 5 μέτρων, μόλις 50 χιλιόμετρα από το σημείο που είχε εξαφανιστεί στις 7 Μαρτίου, εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα ο κτηνοτρόφος Παντελής Δουρουντάκης.

Στην Κρήτη, συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του Παντελή Δουρουντάκη, η σορός του οποίου βρέθηκε χθες βράδυ, θαμμένη σε αγροτική περιοχή του Αλυκιανού Χανίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων αλλά και ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, η σορός του θύματος βρέθηκε θαμμένη σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από το σημείο της εξαφάνισης.

Σύμφωνα με τον Διευθυντής της Ασφάλειας, η σορός ήταν θαμμένη στα 6 μέτρα και το αυτοκίνητο στα 5 μέτρα. Δηλαδή, τα δύο αδέλφια, είχαν θάψει τον Παντελή Δουρουντάκη και αφού έριξαν χώμα, ένα μέτρο παραπάνω είχαν θάψει το αυτοκίνητό του.

Ένας 44χρονος, ο οποίος πήρε πάνω του όλη την ευθύνη για το φονικό, υποστήριξε ότι την ώρα εκείνη ο 39χρονος αδελφός του δεν ήταν παρών.

Το ekriti αναφέρει ότι σήμερα τα δύο αδέλφια οδηγήθηκαν, εν μέσω εντάσεων και αποδοκιμασιών, Ενώπιον της Ανακρίτριας Χανίων με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού. Ο 44χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ ο 39χρονος αδελφός του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριοριστικούς όρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Βρέθηκε το πτώμα του αγνοούμενου κτηνοτρόφου (pics)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments