Lifestyle

Ο Πάτρικ Ντέμπσι λανσάρει την πρώτη του συλλογή ανδρικών ρούχων

Ο Πάτρικ Ντέμπσι λανσάρει την πρώτη του συλλογή ανδρικών ρούχων
Ο Πάτρικ Ντέμπσι αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και στον τομέα της μόδας.

Η πόλη Μαλιμπού στην Καλιφόρνια είναι έδρα μίας εξαιρετικά δημιουργικής κοινότητας και πολλοί κάτοικοί της τυχαίνει να είναι διάσημοι, όπως και ο πρώην πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Grey’s Anatomy» Πάτρικ Ντέμπσι, ο οποίος τώρα κάνει μία πρώτη απόπειρα εισόδου στη βιομηχανία της μόδας.

Ο Ντέμπσι είναι γείτονας και θαυμαστής της Λίντι Μπένσον δημιουργού της σειράς πολυτελών ενδυμάτων που προωθεί τη βιωσιμότητα στη μόδα, Bleusalt.

Η Λίντι Μπένσον, πρώην σύζυγος του μουσικού Kenny G έχει στο πελατολόγιό της διάσημες φίλες της, όπως η Σίντι Κρόφορντ και η μητέρα των Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ.

Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ και η σύζυγός του, makeup artist Τζίλιαν επιλέγουν συχνά κομμάτια Bleusalt, που διακρίνονται για την απαλή υφή τους, σύμφωνα με το WWD.

Επειδή ο ηθοποιός έχει φορέσει ήδη ρούχα του brand στο σπίτι, στην πόλη, στα ταξίδια και στα γυρίσματα ταινιών πρότεινε στην Μπένσον να σχεδιάσει μία ανδρική συλλογή με κομμάτια, με τα οποία θα μπορεί από την παραλία να μπαίνει στο αεροπλάνο χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει κάτι στην εμφάνισή του.

Το αποτέλεσμα ήταν μία capsule συλλογή έξι κομματιών σε αποχρώσεις της άμμου και του γκρι, τα οποία διατίθενται από τις 20 Ιουνίου μέσω του site bleusalt.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έλλη Στάη: Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της στο γάμο του γιου της

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments